Prodato 20.000 karata za Černomorec, Zvezda očekuje punu Marakanu

Izvor: Blic, 07.Avg.2013, 13:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodato 20.000 karata za Černomorec, Zvezda očekuje punu Marakanu

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u četvrtak od 20:30 ukrajinski Černomorec u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a za tu utakmicu već je prodato preko 20.000 ulaznica.

Pred crveno-belima je izuzetno težak zadatak da anuliraju i prevaziđu zaostatak posle poraza od 3:1 u Odesi, a računaju na podršku preko 40.000 gledalaca.

Trener Zvezde Slaviša Stojanović neće menjati postavku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << igre, ali veruje da će ona ovaj put doneti rezultat.

"Ne plašim se ni svoje ni protivničke ekipe, daćemo sve od sebe, ali nećemo menjati sistem, male šanse su da ćemo igrati sa dva špica, moramo da pazimo na njihove polukontre. Takođe treba pojačati agresivnost, naročito posle izgubljene lopte. Najvažnije je da budemo strpljivi, da momke ne ponese ambijent, i moraju mnogo više da šutiraju sa distance", rekao je Stojanović.

Tim sa Marakane je dva puta kapitulirao na sličan način, posle ubacivanja iza leđa odbrane i neuspelih ofsajd zamki.

"Igrači moraju taktički da budu spremniji zbog tih dugih lopti, da se zna ko izlazi na nju, a ko čuva leđa. I na prekid mora mnogo da se pazi, jer su Ukrajinci mnogo viši", zaključio je Stojanović.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda očekuje podršku 40.000 navijača, Stojanović ne menja sistem igre

Izvor: Blic, 07.Avg.2013

Fudbaleri Crvene zvezde dočekaće u četvrtak od 20:30 ukrajinski Černomorec u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a za tu utakmicu već je prodato preko 20.000 ulaznica. ..Pred crveno-belima je izuzetno težak zadatak da anuliraju i prevaziđu zaostatak posle poraza od 3:1 u Odesi,...

Nastavak na Blic...

Bajković optimista: Nisu Ukrajinci ništa posebno!

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Avg.2013, 08:19

Černomorec mora da padne! Sa borbenim pokličom na usnama Boban Bajković ulazi u revanš sa Ukrajincima i ne gubi ni delić nade da će Crvena zvezda igrati u poslednjem kvalifikacionom kolu za Ligu Evrope.. – Možemo da ih izbacimo! – glasno poručuje Boban Bajković, golman Crvene zvezde.. Kako...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.