Primera - Sosijedad posle preokreta prekinuo crnu seriju, protiv sjajne Osasune nemoćan i Dmitrović! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Jul.2020, 21:36

Primera - Sosijedad posle preokreta prekinuo crnu seriju, protiv sjajne Osasune nemoćan i Dmitrović! (video)

Dva meča 33. kola odigrana su u terminu od 19:30h.

Fudbaleri Real Sosijedada su nakon preokreta savladali Espanjol sa 2:1 (0:1).

Ekipa iz San Sebastijana je stigla do prednosti u petom minutu, ali je pogodak Vilijana Žosea poništen zbog ofsajd pozicije.

Samo pet minuta kasnije, gosti stižu do prednosti, Embarba je centrirao sa leve strane, odlično je u kaznenom prostoru rivala odreagovao Lopez i glavom smestio loptu u mrežu rivala.

Do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odlaska na odmor nije bilo promene rezultata, da bi Sosijedad poravnao nakon 11 minuta igre u drugom delu, nakon prizemnog centaršuta Ojarzabala mrežu gostiju iz Barselone pogodio je Vilijan Žoze.

Monreal je u 79. minutu umalo preokrenuo rezultat, ali je Dijego Lopez odlično odreagovao i sprečio ga da donese prednost domaćem sastavu.

Samo pet minuta kasnije Isak ipak trese mrežu Espanjola, prihvatio je jednu loptu u kaznenom prostoru rivala i efektno je smestio u mrežu gostiju za potpuni preokret i pobeda ekipe iz San Sebastijana.

Osasuna je nastavila da beleži dobre rezultate, nakon Alavesa i Leganesa savladali su i Eibar, kao gosti su bili bolji sa 0:2 (0:1).

Poveli su gosti iz Pamplone već u šestom minutu, majstorski je slobodan udarac izveo Ruben Garsija, Dmitrović nije imao šanse.

Pobedu Osasune overio je isti fudbaler u 74. minutu, odlično je Ruben Garsija protrčao iza Kardone, prihvatio potom njegov pas, izbio sam pred Dmitrovića i po drugi put na utakmici ga savladao za 2:0.

Do kraja nije bilo izglednijih prilika, treća vezana pobeda Osasune.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.