Primera (POLUVREME) - Jalova Barselona, Ter Štegen se brani i od Pikea, veliki previd Manzana! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 17:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera (POLUVREME) - Jalova Barselona, Ter Štegen se brani i od Pikea, veliki previd Manzana! (video)

Katalonci u podređenom položaju.

Veliki derbi na "Mestalji" je doneo dosta uzbuđenja, ali i briga za navijače Barselone.

Setijenova ekipa pored poseda nije pokazala bog zna šta u prvom delu igre, osim Ter Štegena koji je jedini razlog što "slepi miševi" nemaju prednost posle prvih 45. minuta.

Nemački golman je odbranio penal Maksi Gomezu u 12. minutu, najstrožijoj kazni je kumovao start Pikea nad Gajom. Ubrzo je Nemac morao da spreči autogol Pikea, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njegov štoper je nespretno reagovao na odbijanac posle Robertove intervencije.

Maksi Gomez pogađa zatim prečku, usledila je i šansa Gameira, ali Ter Štegen odlično reaguje.

Kokelan je takođe imao odličnu priliku, francuski internacionalac šalje odličan udarac iz poluvoleja, ali Ter Štegen ponovo interveniše.

Sudija Manzano pravi veliku grešku pri kraju prvog dela igre, španski arbitar prekida akciju Valensije, to jest ne pušta prednost domaćinu posle čega Umtitiju daje žuti karton. Ovo je mogla biti odlična prilika za "slepe miševe".

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Barsa u problemu, ne pomaže ni sjajni Ter Štegen! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020

Valensija vodi na "Mestalji"...U okviru 21. kola španske Primere, Valensija je pred svojim navijačima ugostila Barselonu...Već u 12. minutu je domaćim bio u prilici da povede, Pike je srušio Gaju u svom kaznenom prostoru, sudija je pokazao na kreč, potvrda je stigla i iz VAR sobe...Odgovornot je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.