Barsa u problemu, ne pomaže ni sjajni Ter Štegen! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Barsa u problemu, ne pomaže ni sjajni Ter Štegen! (video)

Valensija vodi na "Mestalji".

U okviru 21. kola španske Primere, Valensija je pred svojim navijačima ugostila Barselonu.

Već u 12. minutu je domaćim bio u prilici da povede, Pike je srušio Gaju u svom kaznenom prostoru, sudija je pokazao na kreč, potvrda je stigla i iz VAR sobe.

Odgovornot je preuzeo Maksi Gomez, ali ga je Ter Štegen pročitao i odbranio mu udarac sa kreča.

Nekih 10ak minuta kasnije nova velika šansa za "Slepe miševe", >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << odličan udarac Gomeza, Ter Štegen sjajno brani, odbija loptu u stativu, ona pada pred Solera, koji je lukavo glavom šalje ka Gameiru, Francuz odmah šutira, ali je Ter Štegen još jednom maestralno intervenisao.

Otišlo se bez golova na odmor, da bi Valensija do prednosti stigla nakon tri minuta igre u nastavku.

Snažan šut Maksija Gomeza, lopta pogađa i Đordija Albu i završava u mreži nemoćnog Ter Štegena za 1:0.

Katalonci imaju posed na svojoj strani, ali to na "Mestalji" ne uspevaju da materijalizuju, videćemo da li u poslednjih pola časa mogu do preokreta.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Da li je Setijen bio greška? Valensija razbila Barsu na "Mestalji"! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Jan.2020

Prvi trijumf "Slepih miševa" na svom stadionu protiv "Blaugrane" posle 12 godina...Fudbaleri Valensije su apsolutno zasluženo slavili pred svojim navijačima protiv Barselone sa 2:0 (0:0)...Najpre su u 12. minutu dobili penal, Pike je srušio Gaju, sudija pokazao na kreč...Maksi Gomez je preuzeo odgovornost,...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.