Primera - Iznenađenje u Granadi, ekipa iz Madrida poklekla bez Srbina (video)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 21:43

Primera - Iznenađenje u Granadi, ekipa iz Madrida poklekla bez Srbina (video)

Veliki preokret.

Sezona u Španiji je nastavljena juče, pobedom Sevilje u gradskom derbiju, a danas je odigran još jedan meč 28. kola.

Granada je dočekala Hetafe, domaćin je priredio iznenađenje, kako je slavio nakon preokreta sa 2:1 (0:1).

Gosti iz pregrađa Madrida su poveli u 20. minutu, Kukurelja je dodao loptu do Timora, ovaj je na prvu raspalio sa ivice kaznenog prostora i postigao veoma efektan pogodak za 1:0.

Do kraja prvog dela >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << igre nije bilo promene rezultata, a domaćin je zaigrao nešto bolje u drugom poluvremenu, pa je preko Viktora Dijaza umalo stigao do poravnanja u 57. minutu, ali je njegov udarac iz dobre pozicije otišao levo od gola Hetafea.

Ipak, u 70. minutu Granada dolazi do izjednačenja, zahvaljujući autogolu Dakonama, koji se potpuno spetljao pred sopstvenim golom nakon jednog centaršuta.

Samo devet minuta kasnije, Fernandez tuče iz srca kaznenog prostora gostiju, Sorija brani njegov pokušaj, ali isti fudbaler dolazi do odbitka i potom trese mrežu gostiju za potpuni preokret.

Gosti nisu imali snage da ozbiljnije priprete Granadi do kraja susreta, pa nije bilo promene rezultata.

Ekipi Hetafea zbog kartona nije mogao pomogne reprezentativac Srbije Nemanja Maksimović.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Kanarinci" okrenuli "Pevce" (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020

Fudbaleri Totenhema doživeli su poraz na pripremnom meču za nastavak sezone...Totenhem i Norič su odigrali pripremni meč na stadionu Sparsa, gosti su uspeli da slave nakon preokreta sa 2:1...Meč je bio podeljen u četiri perioda od po 30 minuta, a nakon 24 minuta igre Sparsi su pripretili preko...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.