Primera - Espanjol slavi tri boda, ali i golmana Alavesa! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jun.2020, 16:00

Primera - Espanjol slavi tri boda, ali i golmana Alavesa! (video)

Važna tri boda za ekipu iz Katalonije.

Nastavljena je sezone u Španiji, danas su se u okviru 28. kola sastali Espanjol i Alaves, domaćin je slavio sa 2:0 (1:0).

Već u 19. minutu veliki peh za goste, golman Paćeko je napravio katastrofalnu grešku, izašao je van granica svog kaznenog prostora i uhvatio loptu sa obe ruke. Sudija mu je pokazao direktan crveni karton.

Domaćin brojčanu prednost koristi tek u poslednjim trenucima prvog poluvremena, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon centaršuta Embarbe sa leve strane odlično je u kaznenom prostoru rivala skočio Espinoza, koji glavom matira rezervnog golmana Alavesa Himeneza i donosi prednost ekipi Espanjola u idealnom trenutku.

U još boljem trenutku Espanjol stiže do drugog pogotka, nakon samo dva minuta igre u nastavku, Vu Lei beži odbrani Alavesa, prihvata pas Embarbe i matira Himeneza za 2:0.

Do kraja je Raul Tomas mogao još dodatno da uveća prednost domaćeg sastava, ali je bivšeg igrača Reala i Benfike uspeo da zaustavi golman gostujuće ekipe.

Do kraja nije bilo promene rezultata, poslednjeplasirani Espanjol je upisao važna tri boda u borbi za opstanak, dok je Alaves nakon poraza ostao 14. sa 32 boda, devet više od današnjeg rivala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.