Kanarinci okrenuli Pevce (foto)

Izvor: Sportske.net, 12.Jun.2020, 22:47

"Kanarinci" okrenuli "Pevce" (foto)

Fudbaleri Totenhema doživeli su poraz na pripremnom meču za nastavak sezone.

Totenhem i Norič su odigrali pripremni meč na stadionu Sparsa, gosti su uspeli da slave nakon preokreta sa 2:1.

Meč je bio podeljen u četiri perioda od po 30 minuta, a nakon 24 minuta igre Sparsi su pripretili preko Kejna, ali je loptu uspeo da zakači Krul i pošalje je u prečku.

Samo par minuta kasnije "Pevci" dolaze do prednosti, Lamela je postigao efektan pogodak glavom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nakon centaršuta Bergvajna.

Sparsi su bili bolji i u drugom periodu, ređale su se prilike za Kejna, Lamelu i Orijea, ali golova nije bilo.

U nastavku veliki broj promena na obe strane, Ali je imao dve dobre prilike u trećem kvartalu, da bi u poslednjem Murinjo dao šansu mladim igračima poput Vajta, Sirkina i Marša.

"Kanarinci" su do preokreta i pobede došli golovima u poslednjih 10 minuta, najpre je Drmić poravnao rezultat, da bi pobedu ekipi Danijela Farkea doneo Mario Vrančić iz slobodnog udarca.

Preparations continue at Tottenham Hotspur Stadium.#THFC ⚪️ #COYS pic.twitter.com/q1UNFPUbhP

— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) June 12, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.