Primera: Grizman odigrao poker, Dmitrović ponovo sačuvao Eibar!

Izvor: Sportske.net, 01.Mar.2018, 00:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Primera: Grizman "odigrao poker", Dmitrović ponovo sačuvao Eibar!

Kakav dan za francuskog reprezentativca.

Fudbaleri madridskog Atletika savladali su Leganes na "Vanda Metropolitanu" rezultatom 4:0 (2:0).

Poveli su u 26. minutu, prelep pas Kokea ka Grizmanu, Francuz beži čuvaru i vara golmana gostiju za 1:0.

Samo devet minuta kasnije, slobodnjak za "Jorgandžije" na samoj ivici kaznenog prostora gostiju, Antoan Grizman šalje projektil u golmanov ugao, sjajan gol Francuza za 2:0 u Madridu.

U nastavku, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ista slika. Igrao se 56. minut, kada je Filipe Luis sjajno centrirao sa leve strane, pogodio Grizmana "u trepavicu", a ovaj glavom vara golmana Leganesa i dolazi do het-trika.

Tu se nije zaustavio, samo 11 minuta kasnije, Dijego Košta sa levog boka šalje loptu na desni, tamo se u kaznenom prostoru Leganesa našao Grizman, koji na prvu šutira i po četvrti put na meču vara golmana Leganesa!

Fantastičan meč za Francuza, koji je tako postao prvi fudbaler madridskog Atletika koji je na dva vezana meča u Primeri postigao po het-trik.

Atletiko ostaje drugi, imaju 10 bodova više od Reala, samo četiri manje od Barselone, koja ima i utakmicu manje.

U drugom večerašnjem susretu, Eibar je ugostio Viljareal, a domaćin je slavio sa 1:0 (1:0).

Gol odluke pao je još u 16. minutu, strelac je bio Kike, na asistenciju Leona.

Srpski čuvar mreže Marko Dmitrović je nastavio sa sjajnim partijama, imao je četiri odlične intervencije i nosi velike zasluge za novu pobedu Baskijaca.

Posebno se istakao u 75. minutu, kada je maestralno zaustavio udarac Rodžera Martineza iz neposredne blizine, a potom je istog fudbalera zaustavio i 10ak minuta kasnije, Martinez je uputio pravu bombu iz kaznenog prostora Eibara, ali je Dmitrović neverovatno odreagovao i sačuvao svoju mrežu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

'Poker' Grizmana, Dmitrović "sačuvao" Eibar od Viljareala

Izvor: B92, 01.Mar.2018

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Leganes sa 4:0, u 26. kolu Primere, a junak meča bio je Antoan Grizman koji je postigao sva četiri gola za 'Jorgandžije...Francuz je nastavio odličnu golgetersku seriju i ovo je bio drugi meč da je više puta zatresao mrežu rivala jer je na prošlom meču...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.