Nova vest
Fudbal

Sreda, 28.02.2018.

23:31

'Poker' Grizmana, Dmitrović "sačuvao" Eibar od Viljareala

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su Leganes sa 4:0, u 26. kolu Primere, a junak meča bio je Antoan Grizman koji je postigao sva četiri gola za 'Jorgandžije.

Izvor: B92

Autor:B92

'Poker' Grizmana, Dmitrović
Foto: Getty images

Francuz je nastavio odličnu golgetersku seriju i ovo je bio drugi meč da je više puta zatresao mrežu rivala jer je na prošlom meču protiv Sevilje je postigao het-trik.

Vodeći pogodak za 'Jorgandžije' postigao je u 26. minutu, da bi desetak minuta kasnije duplirao vođstvo fantastičnim golom iz slobodnjaka.

Tu nije bio kraj njegove magije na terenu, a u 56. minutu je posle odlične lopte Felipe Luisa glavom zatresao mrežu rivala. Konačan rezultato postavio je u 67. minutu na asistenciju Dijega Koste.

Atletiko je drugi na tabeli sa deset bodova više od Reala, a četiri manje od Barselone koja ima utakmicu manje. Ekipa Dijega Simeona vezala je šest pobeda, a neporažen je već devet utakmica, dok je Leganes devet mečeva bez trijumfa.

Eibar je u drugoj utakmici golom Kikea bio bolji od Viljareala - 1:0.

Odličan na golu Eibara bio je naš Marko Dmitrović, koji je nekoliko puta sačuvao mrežu svoje ekipe, a posebno s istakla sjajna odbrana u 75. minutu, kada je maestralno zaustavio udarac Rodžera Martineza iz neposredne blizine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu