Preorani peterci - Golmanima će na Brdu biti najteže! (foto)

Izvor: Sportske.net, 18.Apr.2018, 18:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Preorani" peterci - Golmanima će na Brdu biti najteže! (foto)

Golmanima Čukaričkog i Partizana posao će biti dobrano otežan na današnjoj utakmici zbog stanja terena na Banovom brdu.

Prvi meč polufinala Kupa Srbije između Čukaričkog i Partizana igra se večeras na stadionu na Banovom brdu.

Travnata podloga na stadionu Čukaričkog nalazi se u dobrom stanju izuzev na dva mesta na terenu gde praktično i nema.

Umesto trave ispred golova koje će čuvati Nemanja Belić i Marko Jovičić nalazi se sasušena >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << zemlja što će sigurno otežati posao golmanima dva tima.

Na fotografijama koje se nalaze u prilogu možete da vidite da su ljudi koji održavaju teren pokušavali da dovedu u red podlogu umetanjem delova trave ispred golova ali je vremenom podloga ponovo oštećena i trave uopšte nema.

Za one koji se razumeju u golmansku profesiju ne treba pojašnjavati. Osim toga što prizemljavanje na ovakvu podlogu može da bude jako bolno postoji ozbiljan problem u situacijama kada lopta biva upućena ka golu jer "reljef" na terenu može da utiče na promenu njenog pravca momenat pre nego što bi golman trebalo da dođe u kontakt sa njom.

Foto: Sportske.net/Pavle Knežević

Ako je za utehu, posao će biti jednako težak za obojicu golmana, a videćemo hoće li loše stanje terena u petercima uticati na konačan rezultat.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.