Preokret Marija za polufinale Vimbldona

Izvor: Sportski Žurnal, 03.Jul.2013, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Marija za polufinale Vimbldona

Britanski teniser Endi Mari plasirao se u polufinale Vimbldona, pošto je u meču četvrtfinala posle preokreta savladao Španca Fernanda Verdaska sa 4:6, 3:6, 6:1, 6:4, 7:5.
(FOTO: AP)
Mari će u meču polufinala igrati protiv Poljaka Jiržija Janovica koji je u četvrtfinalu bio bolji od zemljaka Lukaša Kubota.
U drugom polufinalu najbolji svetski >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << teniser Novak Đoković odmeriće snage za Argentincem Huanom Martinom del Potrom.
Duel Marija i Verdaska sa tribina su posmatrali i kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić i doskorašnji menadžer „crvenih đavola” Aleks Ferguson.
Turnir na Vimbldonu igra se za ukupni nagradni fond od 22,5 miliona funti.
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIMBLDON: Preokret Mareja za polufinale

Izvor: NaDlanu.com, 03.Jul.2013

Britanski teniser Endi Marej plasirao se večeras u polufinale Vimbldona, pošto je u meču četvrtfinala posle preokreta savladao Španca Fernanda Verdaska sa 4:6, 3:6, 6:1, 6:4, 7:5...Marej će u meču polufinala igrati protiv Poljaka Jiržija Janovica koji je u četvrtfinalu bio bolji od zemljaka...

Nastavak na NaDlanu.com...

Đoković: Vidić mi donosi sreću!

Izvor: NaDlanu.com, 04.Jul.2013, 12:16

Najbolji svetski teniser Novak Đoković rekao je da mu je kapiten Mančester junajteda Nemanja Vidić doneo sreću protiv Tomaša Berdiha...Kapiten Mančester junajteda se nakon duela Đoković – Berdih preselio u ‘Kraljevsku ložu’ na centralnom terenu gde je u društvu Sera Aleksa Fergusona...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.