Preokret Marija za polufinale Vimbldona

Izvor: Politika, 03.Jul.2013, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preokret Marija za polufinale Vimbldona

LONDON – Britanski teniser Endi Marej plasirao se u polufinale Vimbldona, pošto je u meču četvrtfinala posle preokreta savladao Španca Fernanda Verdaska sa 4:6, 3:6, 6:1, 6:4, 7:5.

Marej će u meču polufinala igrati protiv Poljaka Jiržija Janovica koji je u četvrtfinalu bio bolji od zemljaka Lukaša Kubota.

U drugom polufinalu najbolji svetski teniser >> Pročitaj celu vest na sajtu Politika << Novak Đoković odmeriće snage za Argentincem Huanom Martinom del Potrom.

Večerašnji duel Mareja i Verdaska sa tribina su posmatrali i kapiten Mančester Junajteda Nemanja Vidić i doskorašnji menadžer „crvenih đavola” Aleks Ferguson.

Turnir na Vimbldonu igra se za ukupni nagradni fond od 22,5 miliona funti.

Tanjug

objavljeno: 03/07/2013
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Politika...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Marej u polufinalu Vimbldona

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Jul.2013

Britanski teniser Endi Marej plasirao se danas u polufinale Vimblodna, pošto je posle preokreta u četvrtfinalu savladao Španca Fernanda Verdaska sa 3:2 (4:6, 3:6, 6:1, 6:4, 7:5).

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Politika. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Politika. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.