Premijer liga: Matić u sudijskoj nadoknadi doneo pobedu Mančesteru posle preokreta

Izvor: Vesti-online.com, 05.Mar.2018, 23:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga: Matić u sudijskoj nadoknadi doneo pobedu Mančesteru posle preokreta

Uzbudljiv meč su odigrali Mančester Kristal Palas i Mančester junajted u 29. kolu Premijer lige. Domaći su poveli 2:0, a onda su "crveni đavoli" preokrenuli i pobedili 3:2.

Pobedu je obezbedio naš reprezentativac Nemanja Matić u prvom minutu sudijske nadoknade. Njemu je ovo prvi gol u dresu Mančestera.

Domaći su odigrali mnogo konkretnije u prvih sat vremena što im je donelo vođstvo 2:0. Strelci su bili Tauzend (11. minut) i Van Anolt (48).
>> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<
Tek tada su gosti uiz Mančestera zaigrali onako kako se od njih očekuje. Kris Smoling je u 55. minutu smanjio na 2:1. To im je još više dalo krila, pa je Romaleu Lukaku u 76. izjednačio na 2:2.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Matić u nadoknadi doneo spektakularnu pobedu Junajtedu!

Izvor: N1 televizija, 06.Mar.2018, 00:00

U poslednjem duelu 29. kola engleske Premijer Lige, Mančester Junajted je nakon velikog preokreta savladao Kristal Palas sa 3:2. Gol za pobedu postigao je Nemanja Matić u nadoknadi vremena...Domaći su poveli preko Androsa Taunsenda u 11. minutu, Benteke je dodao loptu sa leve strane, a nakon Taunsendovog...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.