Premijer liga - Liverpul se nikad ne predaje, Voker okrenuo Svece, Arsenal opet razočarao! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Premijer liga - Liverpul se nikad ne predaje, Voker okrenuo "Svece", Arsenal opet razočarao! (video)

U okviru 11. kola Premijer lige, u terminu od 16h odigrano je šest mečeva.

Aston Vila - Liverpul 1:2 (1:0)

Igrao se 21. minut kada je domaćin stigao do prednosti, centaršut Mekgina iz slobodnog udarca, Trezege je ostao usamljen pred golom koji čuva Alison, te je lako matirao Brazilca za 1:0.

Igrao se 28. minut kada je Firmino zatresao mrežu domaćeg sastava, sudija je odmah poništio pogodak gostiju, ali je konačna odluka bila na njegovim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kolegama iz VAR sobe, nije bilo poništavanja odluke, Vila je ostala u prednosti.

Samo par minuta kasnije ponovo je VAR morao da interveniše, Mane je pao u kaznenom prostoru rivala, sudija Mos je odmah odmahnuo, a video tehnoogija je potvrdila da je bio u pravu, te je Senegalac dobio žuti karton zbog simuliranja.

Nije bilo promene rezultata, nakon pola časa igre u nastavku ponovo su gosti tražili penal, ovoga puta VAR nije morao da interveniše, ništa od penala.

Izjednačenje gostima donosi Endi Robertson u 87. minutu susreta, da bi sva tri boda "Redsi" upisali zahvaljujući pogotku Manea iz četvrtog minuta nadoknade.



Mančester siti - Sautempton 2:1 (0:1)


Mučili su se "Građani" na "Etihadu" protiv Sautemptona, koji je u minulom kolu doživeo najveći poraz u istoriji PL (0:9), dok su sredinom nedelje doživeli poraz od Gvardioline čete u kupu (1:3).

Ipak, pokazali su se "Sveci" kao tvrd orah protiv aktuelnog šampiona, poveli su u 13. minutu, Ederson je ispustio loptu, a kaznio ga je vezista gostiju Vord-Praus.

Viktorije pred golom gostiju do kraja prvog dela igre, ali nije bilo prave prilika za Siti, otišlo se na odmor sa 0:1.

A onda, u 70. minutu, Aguero poravnava rezultata, na asistenciju Kajla Vokera.

Nastavio je Siti da napada, a onda greška Mekartija nakon centaršuta sa leve strane, loše je procenio let lopte i nije uspeo da je izboksuje, Voker je natrčao i doneo preokret, ispostaviće se i pobedu.



Arsenal - Vulverhempton 1:1 (1:0)


Poveli su fudbaleri Arsenala u 21. minutu, strelac je bio Obamejang, na asistenciju Lakazeta.

Do odmora nije bilo promene rezultata, da bi Vulverhemtpon došao do poravnanja u 76. minutu.

Centaršut Mutinja u gol je pretvorio Raul Himenez, pa je Meksikanac tako postavio i kona



Šefild junajted - Barnli 3:0 (3:0)


Ubedljiv trijumf odličnih "Blejdsa", poveli su u 17. minutu, strelac je bio Lundstram na asistenciju Musea.

Ista akcija u 43. minutu, bivši napadač Bornmuta pronalazi Lundstrama, koji dolazi do drugog pogotka na susretu.

Samo minut kasnije i treća asistencija za Musea, ovoga puta je umesto Lundstrama sa golom spojio Fleka.

Brajton - Norič 2:0 (0:0)

"Galebovi" sigurni kod kuće protiv sve slabijeg Noriča, poveli su u 69. minutu, strelac je bio belgijski internacionalac Trosar.

U 84. minutu je sve postalo jasno, kada je Dafi postavio konačan rezultat, na asistenciju letošnjeg pojačanja Trosara, koji je u igru ušao sa klupe.

Vest Hem - Njukasl 2:3 (0:2)

Iznenađujuć trijumf "Svraka" u Londonu, poveli su u 16. minutu preko Kjarana Klarka, kojem je asistirao Žoelinton.

Loše istrčavanje golmana domaćeg sastava Roberta u 22. minutu, Fernandez je prvi stigao do lopte i duplirao prednost Njukasla.

U nastavku je Šelvi u 51. minutu iz slobodnog udarca doneo i tri gola prednosti gostima, može se slobodno reći da i ovaj gol ide na dušu golmana "Čekićara", koji je morao bolje da interveniše.

Ipak, Vest Hem je uveo meč u neizvesnu završnicu, najpre je Balbuena smanjio na 1:3 u 73. minutu, da bi na gol zaostatka "Čekićare" doveo Snodgras u završnici.

Njukasl je u nadoknadi izdržao, te je upisao važan trijumf.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Liverpul se provukao u Birmingemu, Siti preokretom do pobede

Izvor: RTS, 02.Nov.2019

Fudbaleri Liverpula i Mančester sitija ostvarili su pobede u mečevima 11. kola Premijer lige. Arsenal ponovo razočarao remijem sa sa Vulverhemptonom. Čelsi savladao Votford u gostima sa 2:1 i učvrstio se na trećem mestu na tabeli. ...

Nastavak na RTS...

Bundesliga - Subotić slavio protiv Grujića u derbiju Berlina! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019

Dramatična završnica pripala povratniku iz Cvajte...Union slavio minimalnim rezulatom protiv Herte u okviru desetog kola, gol odluke postignut posle penala posle penala u devedesetom minutu...Domaćini su bili bolji u velikom derbiju Berlina koji nismo gledali još od 2013. godine. Kristofer Lenc je...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.