Bundesliga - Subotić slavio protiv Grujića u derbiju Berlina! (video)

Izvor: Sportske.net, 02.Nov.2019, 21:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bundesliga - Subotić slavio protiv Grujića u derbiju Berlina! (video)

Dramatična završnica pripala povratniku iz Cvajte.

Union slavio minimalnim rezulatom protiv Herte u okviru desetog kola, gol odluke postignut posle penala posle penala u devedesetom minutu.

Domaćini su bili bolji u velikom derbiju Berlina koji nismo gledali još od 2013. godine. Kristofer Lenc je probao posle četiri minuta utakmice, ali je njegov šut završio na stativi. Nisu viđene neke velike šanse, ali je sve to nadoknađeno u zadnjim minutima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Glavni sudija meča dosuđuje jedanaesterac u 89. minutu posle pregleda VAR snimka. Samo minut kasnije Sebastijan Polter donosi pobedu Unionu za veliko slavlje navijača domaćeg tima na tribinama.

Neven Subotić i Marko Grujić su odigrali svih devedeset minuta za svoje timove.

  Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
Pogledaj vesti o: Subotica

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

GRADSKI RIVALI SE SRELI POSLE 42 GODINE: Unionu derbi Berlina, domaćin pobedio Hertu golom iz penala u 90. minutu!

Izvor: Kurir, 02.Nov.2019

Fudbaleri Union Berlina pobedili su večeras Hertu sa 1:0, kao domaćini u velikom gradskom derbiju u utakmici 10. kola Bundeslige

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.