Prekinut meč omladinske selekcije Srbije zbog skandiranja Nož, žica, Srebrenica

Izvor: Blic, 11.Mar.2014, 20:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut meč omladinske selekcije Srbije zbog skandiranja "Nož, žica, Srebrenica"

Prijateljska utakmica između omladinskih reprezentacija Srbije i Bosne i Hercegovine u Modriči prekinuta je zbog skandiranja jednog dela navijača "Nož, žica, Srebrenica" i ostalih šovinističkih ispada.

Selekcije do 19 godina Srbije i Bosne i Hercegovine nisu mogle da odigraju do kraja susret u Republici Srpskoj, a sve je počelo u 35. minutu kada je defanzivac "orlića" Milan Gajić verbalno vređao sudiju Elvisa Mujovića koji mu je nakon toga udelio crveni karton, prenosi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << portal Mondo.

Tim povodm, sa tribina stadiona u Modriči začulo se "Ubij Turčina" i "nož, žica, Srebrenica", zbog čega je arbitar susreta prekinuo susret na nekoliko minuta. Isti povici nastavili su se i u drugom poluvremenu, pa je posle sat vremena igre Mujović odlučio da obe reprezentacije pošalje u svlačionicu.

Pre prekida, na stadionu "Dr Milan Jelić" nije bilo golova, a još nije poznato da li će se odigrati drugi zakazani meč između "orlića" i BiH koji je trebalo da se igra u Gradačcu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prekinut meč "orlića" zbog navodnog skandiranja "Nož žica" i "Ubij Turčina", sekretar Srbije čuo samo "Ua"!

Izvor: Sportal.rs, 11.Mar.2014

Prijateljska utakmica mladih fudbalskih reprezentacija za igrače do 19 godina između Bosne i Hercegovine i Srbije u Modriči nije završena.

Nastavak na Sportal.rs...

"Nož, žica, Srebrenica" prekinulo meč BiH - Srbija

Izvor: RTS, 11.Mar.2014

Prijateljski duel omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine i Srbije prekinut je nakon nešto više od 60 minuta zbog nepriličnog skandiranja na tribinama...Prijateljski meč omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine i Srbije (igrača rođenih 1995. godine i mlađih) prekinut je zbog skandiranja „Nož,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.