Nož, žica, Srebrenica za prekid

Izvor: B92, 11.Mar.2014, 19:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nož, žica, Srebrenica" za prekid

Utakmica u Modriči između omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije prekinuta je zbog skandiranja "Nož, žica, Srebrenica".

Na tribinama stadiona "Doktor Milan Jelić" se tokom prvog poluvremena začulo skandiranje, da bi sudija prekinuo susret na nekoliko minuta.

Šovinističko skandiranje ponovljeno je u drugoj polovini nastavka, a sve je počelo u 34. minutu kada je defanzivac OFK Beograda Milan Gajić verbalno napao sudiju Elvisa Mujovića, zbog čega je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << isključen.

Posle incidenta mogli su da se čuju i povici "Ubi Turčina", a glavni arbiter nije želeo da nastavi susret posle skandiranja u drugom poluvremenu.

Posle nešto više od sat vremena igre u Modrići nije bilo golova. Ostaje nejasno, da li će meč planiran za dva dana u Gradačcu biti odigran.

Aktulni prvaci Evrope, koje sa klupe predvodi Veljko Paunović, mečevima protiv Bosne i Hercegovine trebalo je da počnu pripreme za nastup u Elitnoj rundi kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2014. godine.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Nož, žica, Srebrenica" za prekid

Izvor: B92, 11.Mar.2014

Utakmica u Modriči između omladinskih reprezentacija Bosne i Hercegovine i Srbije prekinuta je zbog skandiranja "Nož, žica, Srebrenica"...Na tribinama stadiona "Doktor Milan Jelić" se tokom prvog poluvremena začulo skandiranje, da bi sudija prekinuo susret na nekoliko minuta...Šovinističko skandiranje...

Nastavak na B92...

Skandal u Modriči: Prekid zbog neprimerenog skandiranja „Nož, žica, Srebrenica”

Izvor: Sportski Žurnal, 11.Mar.2014

BiH – Srbija 0:0 . Stadion:„dr Milan Jelić” u Modriči. Gledalaca: 2.000. Sudija: Elvis Mujić (Banovići). Žuti karton: Mihojević (BiH) u 61.minutu. Crveni karton: Gajić (Srbija) u 35. minutu.. BIH: Karačić, Halilović, Čivić, Memija, Mihojević, Burović, Radovac, Kuzmanović, Hairlahović,...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.