Nož, žica, Srebrenica prekinulo meč BiH - Srbija

Izvor: RTS, 11.Mar.2014, 20:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Nož, žica, Srebrenica" prekinulo meč BiH - Srbija

Prijateljski duel omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine i Srbije prekinut je nakon nešto više od 60 minuta zbog nepriličnog skandiranja na tribinama.

Prijateljski meč omladinskih selekcija Bosne i Hercegovine i Srbije (igrača rođenih 1995. godine i mlađih) prekinut je zbog skandiranja „Nož, žica, srebrenica".

U Modriči, na tribinama stadiona „Doktor Milan Jelić", neprikladni povici čuli su se tokom prvog poluvremena, kada je sudija prekinuo meč na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nekoliko minuta.

Publika je reagovala na isključenje Milana Gajića, inače fudbalera OFK Beograda, koji je verbalno napao sudiju Elvisa Mujovića. Tada su se čuli i povici „Ubij Turčina".

Nastavak je doneo sličnu sliku na tribinama, pa arbitar nije želeo da nastavi utakmicu.

Što se tiče samog fudbala, posle malo više od sat vremena igre u Modriči nije bilo golova. Planiran je još jedan prijateljski susret dva tima, u Gradačcu, ali je njegovo odigravanje pod znakom pitanja.

Utakmicama protiv Bosne i Hercegovine izabranici Veljka Paunovića je trebaloda otpočnu pripreme za kvalifikacije za naredno Evropsko prvenstvo.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.