Prekinut meč LE u Luksemburgu, dron ponovo pravi probleme! (foto)

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prekinut meč LE u Luksemburgu, dron ponovo pravi probleme! (foto)

U pitanju je politička provokacija usmerena ka timu iz Azerbejdžana.

U okviru drugog kola grupe A u Luksemburgu se igra meč između Dudelanžea i Karabaga. Gosti su brzo stigli do vođstva od 2:0, ali je onda meč prekinut zbog pojavljivanja drona koji nosi zastavu.

Zastava koja predstavlja Nagorno-Karabak regiju je predmet problema između Azerbejdžana i Jeremenije dugi niz godine, pošto je većinsko stanovništvo jermenskog porekla, ali je oblast u Azerbejdžanu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Odnosi dve zemlje nisu na zavidnom nivou, podsetimo se zbog loših odnosa je prošle godine sprečen odlazak Henrika Miktarijana u Bakuu na utakmicu finala Lige Evrope sa Čelsijem.

Ha bajado un dron con la bandera de Nagorno Karabaj al Dudelange-Qarabag y se ha formado un lío tremendo. Partido suspendido por ahora pic.twitter.com/nrARmOmEgI

— Juan A. Lopesino (@jumifutbol) October 3, 2019

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.