Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023, 16:31

Pregaženi „kanarinci“, Kup Francuske obojen u „ljubičasto“!

Autor: Aleksandar Obrenović

subota 29.04.2023.

23:22

Izvor: Sportske.net


Ovogodišnje izdanje Kupa Francuske pripada ekipi Tuluza, koja je tako osvojila svoj prvi trofej u istoriji. Savladali >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << su Nant u velikom finalu rezultatom 5:1 (4:0)!
Tuluz je imao početak iz snova. Štoper po imenu Logan Kosta je postigao čak dva gola u prvih deset minuta, oba glavom. Totalni šok za većinu na stadionu „Francuska“, „kanarinci“ su morali iz debelog minusa u ovu utakmicu. 
Bili su ovo prvi golovi za Kostu (22) u profesionalnom fudbalu. 
Neverovatan rezultat je bio u 23. minutu meča, Suazo je poslao loptu u kazneni prostor, tamo je bio Dalinga koji trese mrežu!
Samo osam minuta kasnije, isti igrač uspeva da postigne novi gol. Ovoga puta je Lafont pogrešio, loše je odbio loptu, pravo na nogu Dailinge za 0:4!
Nisu se, naravno, oporavili fudbaleri Nanta od ovog polučasovnog šoka, iako je usledio blagi pad u igri Tuluza. 
Sve što su „kanarinci“ uspeli da urade jeste da smanje na 1:4 preko Blasa iz penala, ali su primili još jedan gol do kraja meča. Zakaria Abukal je bio strelac prelepog gola, sačekao je odbitak na oko 20 metara od gola i opalio po lopti kroz veliki broj igrača protivnika. 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Ten Hag priznao, da li misli na Vlahovića?!

Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023

Autor: Aleksandar Obrenović . . subota 29.04.2023. . . 23:43 . . Izvor: Sportske.net ...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.