Izvor: Piplmetar.rs, 30.Apr.2023, 16:31

Još malo i titula, Barsa lako sa Betisom!

Autor: Aleksandar Obrenović

subota 29.04.2023.

22:58

Izvor: Sportske.net


Barsa je sada ponovo na 11 bodova viška u odnosu na Real Madrid i praktično je pred odbranom titule pošto je savladala >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << na svom terenu pred 89 hiljada gledalaca ekipu Betisa sa 4:0. Barsi treba još sedam bodova za titulu. 
Svoj prvi gol po povratku posle povrede postigao je Kristensen u 14. minutu, sjajan način za Barsu da počne utakmicu. Kružila je lopta  posle kornera za Barselonu oko kaznenog prostora Betisa, na kraju Rafinja šalje upotrebljiv centaršut, a Kristensen koji je ostao u napadu uspeva da pogodi.
Dosta toga je bilo rešeno u 33. minutu. Vezni fudbaler Betisa Gonzales pravi dva prekršaja za samo 11 minuta, dobija dva žuta kartona, pa je gost morao da ostane sa igračem manje. 
To je Barsa iskoristila i do kraja poluvremena postigla još dva gola. Gol u 36. minutu je prelepa akcija domaćina, na kraju golman gostiju nije mogao ništa, samo je pogledom ispratio loptu koja je od stative ušla u gol nakon udarca Levandovskog po zemlji. Prethodno je loptu ubacio Kunde. 
Pronalazila je Barsa rupe u odbrani gostiju bez problema, učinio je to i Serhio Buskets kada je uvideo Rafinju koji je utrčavao u kazneni prostor, poslao sjajnu loptu i servirao Brazilcu gol na tacni.
Malo je Barsa spustila ritam u nastavku, a gosti praktično bez ikakve pretnje, nisu mogli do polovine domaćina.
I pored spuštenog gasa, Barsa je uspela da stigne do još jednog gola. 
Ansu Fati je dobro prošao po levoj strani, uputio oštar centaršut, a Guido Rodrigez je postigao autogol za 4:0.
Ponovo Barselona nije primila gol, Ter Štegen je preskočio Klaudija Brava po broju utakmica na kojima nije primio gol, i sada ih ima 24 u sezoni! 


Opširnije
Izvor: Sportske NET

Nastavak na Piplmetar.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.