Pravda je zadovoljena: Suspendovan sudija s meča Srbija - Francuska!

Izvor: MozzartSport.com, 01.Sep.2014, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pravda je zadovoljena: Suspendovan sudija s meča Srbija - Francuska!

(OD SPECIJALNOG IZVEŠTAČA MOZZART SPORTA IZ ŠPANIJE)

Kao dan je bilo jasno da je sudijska trojka na meču koji su odigrali Srbija i Francuska napravila nekoliko očiglednih grešaka, koje su imale ogroman uticaj na konačni ishod i to da Orlovi izgube dobijeno. A ako je do sada bilo neke sumnje u to da li su sudije napravile grešku, od jutros je apsolutno otklonjena.

Naime, glavni arbitar meča Gerino Čerebuh, inače Italijan, suspendovan je od strane FIBA zbog katastrofalno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lošeg suđenja, čime je samo potvrđeno ono što se već znalo.

Nažalost, to neće promeniti konačni rezultat, niti će Srbiji doneti trijumf. Ali pravda je zadovoljena.

Kako Čerebuh ima 50 godina, jasno je da je jučerašnja utakmica možda i njegova poslednja na velikim takmičenjima...

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Suspendovan glavni sudija sa meča Srbija - Francuska!

Izvor: Press, 01.Sep.2014

Sudijska trojka na ovom meču napravila je nekoliko očiglednih grešaka koju se uticale na krajnji ishod meča, a možda najkastrofalnija je bila ona na samom kraju meča kada nije dosuđen faul nad Bogdanovićem odnosno faul i slobodna bacanja za Žofrija Lovernja što je direktno uticalo na ishod...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.