Povređeni Jovičić poslao poruku delijama koja će im se DOPASTI!

Izvor: BKTV News, 09.Avg.2017, 09:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povređeni Jovičić poslao poruku "delijama" koja će im se DOPASTI!

Crveno-beli vezista se povredio u meču protiv Čukaričkog.

Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić, koji je povredio metatarzalnu kost protiv Čukaričkog, izjavio je da će se na teren vratiti još jači kada se oporavi.

"Hvala saigračima, trenerima na posvećenoj pobedi i golovima. Upravi, navijačima, porodici, prijateljima na podršci, vratiću se još jači. Crveno-bela porodica", objavio je Jovičić na svom Instagram profilu.

Jovičić će odsustvovati >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << oko 10 nedelja nakon starta fudbalera Čukaričkog Nikole Drinčića u meču 3. kola Superlige proteklog vikenda.

Ovaj 24-godišnji defanzivni vezista pre mesec dana stigao je u Zvezdu iz ruskog Amkara i odmah postao jedan od ključnih igrača.

Nastavak na BKTV News...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.