Hrabri Branko Jovičić: Vratiću se još jači!

Izvor: MozzartSport.com, 09.Avg.2017, 10:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrabri Branko Jovičić: Vratiću se još jači!

„Hvala saigračima, trenerima na posvećenoj pobedi i golovima. Upravi, navijačima, porodici, prijateljima na podršci“, rekao je Zvezdin vezista

Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić, koji je povredio metatarzalnu kost protiv Čukaričkog, izjavio je da će se na teren vratiti još jači kada se oporavi.

"Hvala saigračima, trenerima na posvećenoj pobedi i golovima. Upravi, navijačima, porodici, prijateljima na podršci, vratiću >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << se još jači. Crveno-bela porodica", objavio je Jovičić na svom Instagram profilu.

Drinčić: Nisam ja povredio Jovičića!

Jovičić će odsustvovati oko 10 nedelja nakon starta fudbalera Čukaričkog Nikole Drinčića u meču 3. kola Superlige proteklog vikenda.

Ovaj 24-godišnji defanzivni vezista pre mesec dana stigao je u Zvezdu iz ruskog Amkara i odmah postao jedan od ključnih igrača.

(FOTO: Star Sport)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

Jovičić: Vratiću se još jači

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2017

Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić, koji je povredio metatarzalnu kost protiv Čukaričkog, izjavio je da će se na teren vratiti još jači kada se oporavi...- Hvala saigračima, trenerima na posvećenoj pobedi i golovima. Upravi, navijačima, porodici, prijateljima na podršci, vratiću se još...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.