Jovičić: Vratiću se još jači

Izvor: Vesti-online.com, 09.Avg.2017, 10:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovičić: Vratiću se još jači

Vezista Crvene zvezde Branko Jovičić, koji je povredio metatarzalnu kost protiv Čukaričkog, izjavio je da će se na teren vratiti još jači kada se oporavi.

- Hvala saigračima, trenerima na posvećenoj pobedi i golovima. Upravi, navijačima, porodici, prijateljima na podršci, vratiću se još jači. Crveno-bela porodica - objavio je Jovičić na njegovoj stranici na "Instagramu".

Jovičić će >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << odsustvovati oko 10 nedelja zbog povrede u duelu protiv Čukaričkog u okviru 3. kola Superlige proteklog vikenda.

Ovaj 24-godišnji defanzivni vezista pre mesec dana je stigao u Crvenu zvezdu iz ruskog Amkara i odmah postao jedan od ključnih igrača.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.