Povreda Jovetića na zagrevanju!

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2015, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povreda Jovetića na zagrevanju!

Fudbaler Intera je trebalo da počne meč, ali se povredio na zagrevanju.

Jedan od najboljih fudbalera Intera u dosadašnjem delu  sezone, Stevan Jovetić, bio je planiran u startnoj postavi protiv Fiorentine u derbiju ovog kola Serije A.

Ipak, zbog povrede koju je zadobio na zagrevanju Roberto Manćini je odlučio da ga ne stavi u startnih 11, a njegovo mesto zauzeo je Rodrigo Palasio.

U pitanju je povreda butnog mišića, kako se navodi u italijanskim medijima, ali nije ozbiljnije prirode.

Videćemo kada će biti spreman reprezentativac Crne Gore.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A ima novog lidera, Hrvat srušio Inter na "Meaci"! (video)

Izvor: Sportske.net, 27.Sep.2015

Ekipa Fiorentine nakon 6 odigranih kola zauzima prvo mesto na tabeli Serije A...U duelu dve ekipe koje su najviše pokazale u dosadašnjem delu prvenstva Italije slavio je gost i to veoma ubedljivom igrom u prvom poluvremenu...Pehovi za Inter krenuli već na zagrevanju, Stevan Jovetić se povredio i...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.