Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2015, 10:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

FUDBALER VOŽDOVCA: Nadam se da će Partizan da osvoji titulu

Fudbaleri Partizana pokušaće danas od 16:00 sati da trijumfuju nad ekipom Voždovca i time se vrate na pobednički kolosek.

Štoper “Zmajeva” i nekadašnji defanzivac Partizana, Marko Jovanović, izjavio je da se svim srcem nada da će “Parni valjak” uspeti da odbrani šampionsku krunu u Superligi.
Ovaj fudbaler imao je velikih problema sa zdravljem zbog čega je morao da napravi dugu pauzu. Ipak, odmah nakon što je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << sanirao problem, usledio je novi.
– Na kraju poluvremena utakmice s Mladošću napravio sam pokret koji me je koštao povrede lože i preskakanja meča sa crno-belima. Emocije su pomešane – rekao je Marko Jovanović, prenosi Sportski žurnal.
- S jedne strane sam jako želeo da izađem na teren, s druge, znam da bi bilo neobično da po prvi put zaigram protiv kluba u kojem sam proveo najlepše trenutke u karijeri. Volim Partizan i želim mu titulu, kao i da prezimi u Evropi! I dan danas sam u kontaktu sa Babovićem, Saletom Ilićem – podvukao je Jovanović.
The post FUDBALER VOŽDOVCA: Nadam se da će Partizan da osvoji titulu appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Parni Valjak u Beogradu

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

MILOŠ MIHAJLOV: Pokušaćemo da iskoristimo lošu formu Partizana

Izvor: HotSport.rs, 27.Sep.2015

Fudbaleri Voždovca danas od 16:00 sati na stadionu na Vračaru dočekuju aktuelnog šampiona Srbije, ekipu Partizana.. . Bivši igrač crno-belih, Miloš Mihajlov, veruje da njegov sadašnji tim može da napravi probleme aktuelnom prvaku Srbije koji se nalazi u rezultatskoj krizi.. – Potrudićemo...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.