Potraga za avionom završena za danas, svi se pribojavaju najgoreg scenarija!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2019, 21:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potraga za avionom završena za danas, svi se pribojavaju najgoreg scenarija!

Nažalost, izgleda da ne postoji velika šansa da se neko od putnika u avionu u kojem je bio Emilijano Sala izvuče živ.

Potraga za nestalim avionom koji je prevozio argentinskog fudbalera Emilijana Salu iz Francuske u Vels završena za danas, a vlasti su saopštile da ne očekuju da će biti preživelih.

Policija je saopštila da određeni predmeti plutaju u vodi, ali da ne može da se potvrdi da li su to delovi malog aviona koji je sinoć nestao sa radara, na svom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << putu iz Nanta do Kardifa, iznad kanala Lamanš.

"Posle hladnog vremena, voda je vrlo hladna... Ne očekujem da će neko preživeti. Mi jednostavno ne znamo kako je avion nestao sinoć. Jednostavno je iščezao", rekao je zvaničnik obalske straže Džon Ficdžerald.

"Ako su sleteli u vodu, šanse za preživljavanje, u ovoj fazi, su nažalost tanke", navela je policija.

Potraga je trajala ukupno 15 časova, a prekinuta je večeras po zalasku sunca.

Sala je u ponedeljak postavio na društvenim mrežama fotografiju sa fudbalerima Nanta, uz poruku "poslednji pozdrav".

Kardif je doveo Salu za 15 miliona funti, što je klupski rekord. Sala je prošle nedelje bio u Kardifu kada je transfer potvrđen, a Premijer liga nije saopštila da li je transfer kompletiran.

"Jedva čekam da počnem da treniram sa novim saigračima i da se bacim na posao", rekao je Sala u video poruci na sajtu Kardifa.

On je ove sezone postigao 19 golova u prvenstvu za Nant i peti je strelac francuske lige, sa golom zaostatka za Nejmarom iz Pari Sen Žermena, najskupljim fudbalerom sveta.

"On je bio ljubazan, fin i divan fudbaler koga su svi voleli", rekao je predsednik Nanta Valdemar Kita za francusku televiziju CNjuz.

Nant je sutra trebalo da igra utakmicu u Kupu, ali je meč pomeren za nedelju, dok je Kardif otkazao današnji trening, pošto su svi u klubu potreseni zbog situacije.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nestao avion u kojem je fudbaler Sala, zbog mraka završena potraga

Izvor: Radio 021, 22.Jan.2019

Potraga za nestalim avionom koji je prevozio argentinskog fudbalera Emilijana Salu iz Francuske u Vels završena je za danas, a vlasti su saopštile da ne očekuju da će biti preživelih...Policija je saopštila da određeni predmeti plutaju u vodi, ali da ne može da se potvrdi da li su to delovi malog...

Nastavak na Radio 021...

SALA PREDOSETIO NESREĆU: Fudbaler pred poletanje rekao da se plaši i da avion izgleda kao da će da se raspadne

Izvor: Večernje novosti, 23.Jan.2019, 12:00

Potraga za avionom koji je u ponedeljak uveče nesta na letu iz Francuske u Veliku Britaniju nastavljena je danas. Avion u kom je bilo tri osobe, uključujući Emilijana Salu, izgubio je kontakt iznad kanala Lamanš Potraga za avionom koji je u ponedeljak uveče nesta na letu iz...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.