Nastavljena potraga za avionom u Lamanšu

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 23.Jan.2019, 11:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena potraga za avionom u Lamanšu

U kanalu Lamanš je nastavljena potraga za manjim avionom kojim je putovao fudbaler Kardif sitija Emilijano Sala, saopštila je britanska policija. Sala je letio iz francuskog grada Nanta prema Kardifu, gdje je trebalo da odigra prvu utakmicu za novi klub, ali je avion nestao sa radara preksinoć. "Nastavili smo potragu. Dva aviona polijeću i pretraživaće ciljano područje. Vjerujemo da tu postoji najveća vjerovatnoća da nešto pronađemo na osnovu analize plime i vremenskih uslova...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nastavljena potraga za avionom fudbalera Kardifa

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2019

U kanalu Lamanš danas je nastavljena potraga za manjim avionom kojim je putovao fudbaler Kardif sitija Emilijano Sala, saopštila je britanska policija.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Prekinuta potraga za avionom u kojem je bio Sala

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2019

U kanalu La Manš večeras je obustavljena potraga za avionom, kojim je putovao fudbaler Kardif sitija Argentinac Emilijano Sala , rekli su zvaničnici.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Slobodna Evropa. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Slobodna Evropa. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.