SALA PREDOSETIO NESREĆU: Fudbaler pred poletanje rekao da se plaši i da avion izgleda kao da će da se raspadne

Izvor: Večernje novosti, 23.Jan.2019, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SALA PREDOSETIO NESREĆU: Fudbaler pred poletanje rekao da se plaši i da avion izgleda kao da će da se raspadne

Potraga za avionom koji je u ponedeljak uveče nesta na letu iz Francuske u Veliku Britaniju nastavljena je danas. Avion u kom je bilo tri osobe, uključujući Emilijana Salu, izgubio je kontakt iznad kanala Lamanš Potraga za avionom koji je u ponedeljak uveče nesta na letu iz Francuske u Veliku Britaniju nastavljena je danas.Avion u kom je bilo tri osobe, uključujući argentinskog fudbalera Emilijana Salu, izgubio je kontakt iznad kanala Lamanš.Pet aviona i dva spasilačka >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << čamca pretraživala su u utorak više od hiljadu i po kvadratnih kilometara, pre nego što je potraga obustavljena kasno uveče.PROČITAJTE JOŠ: DRAMA I NEVERICA U KARDIFU: Nestao avion s najskupljim pojačanjem u istoriji klubaPotraga u utorak je trajala 15 sati, ali nisu nađeni tragovi aviona ili njegovih delova. Nastavljena je prvim svetlom u sredu."Dva aviona su poletela i pretraživaće deo na kom mislimo da postoji najveća šansa da će nešto naći, bazirano na vremenskim uslovima u trenutku kada je avion nestao", navodi se u saopštenju lokalne policije.Sala je putovao u Kardif, gde je trebalo da se pridruži novom klubu u koji je prešao iz Nanta.Njegov nestanak izazvao je šok, a britanski mediji počeli su da se bave reakcijama, ali i nagađanjima, poput toga da je Sala porodici pred poletanje rekao da se plaši i da avion izgleda kao da će da se raspadne.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Šef spasilačkog tima: Ne postoji nada da je Emilijano Sala živ

Izvor: Beta, 23.Jan.2019

Ne postoji nada da će nestali fudbaler Kardifa Emilijano Sala biti pronadjen živ, rekao je danas šef spasilačkog tima Džon Ficdžerald.Potraga za 28-godišnjim fudbalerom i pilotom danas je nastavljena, pošto se njihov avion srušio u ponedeljak uveče iznad Lamanša. Pet aviona i dva spasilačka...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.