Potpuno bizaran penal u Saudijskoj Arabiji VIDEO

Izvor: B92, 08.Dec.2023, 14:51

Potpuno bizaran penal u Saudijskoj Arabiji VIDEO

Na utakmici saudijske elitne lige između Al Hazma i Al Fateha viđen je, najblaže rečeno, nesvakidašnji jedanaesterac, tačnije situacija koja je do njega dovela.

U glavnoj ulozi bio je defanzivac gostiju Fahad Al Habri koji je pružio ruku svom golmanu kako bi mu čestitao na intervenciji dok je ovaj još držao loptu.

Al Habri je pritom dodirnuo loptu više puta, njegov golman Jakob Rine bio je u čudu i za sudiju nije bilo dileme - svirao je penal za domaći sastav.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Siguran penaldžija bio je Portugalac Toze u 14. minutu, tada pogodio za 2:0 i ispostavilo se, to je bio i konačan rezultat utakmice koja će, naravno, ostati upamćena po ovom sasvim bizarnom momentu.

Vodeći gol za Al Hazm inače je postigao Brazilac Bruno Viana u 4. minutu.

Trener poraženog tima je hrvatski stručnjak Slaven Bilić dok za Al Hazm igra doskorašnji napadač Čukaričkog Badamosi (ušao u 74. minutu).

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ovo je najgluplji penal u istoriji! Napravio ga je igrač čuvenog Hrvata! (VIDEO)

Izvor: 24sedam.rs, 08.Dec.2023

Golman Jakob Rine nije mogao da veruje šta radi njegov saigrač Fahad Al Habri

Nastavak na 24sedam.rs...

Mitrović i Sergej napravili šou – dominiraju u Saudijskoj Arabiji VIDEO

Izvor: B92, 08.Dec.2023

Fudbaleri Al Hilala od 16 časova igraju meč protiv Al Taija, u okviru 16. kola Premijer lige Saudijske Arabije...Srpski reprezentativci Sergej Milinković-Savić i Aleksandar Mitrović su ponovo bili u glavnim ulogama...Sergej je "odredio" da će Mitrović da šutira jedanaesterac, koji je srpski napadač...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.