OVO JOŠ NISTE VIDELI: Dosuđen BIZARAN penal (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2023, 16:36

OVO JOŠ NISTE VIDELI: Dosuđen BIZARAN penal (VIDEO)

Zaista, neverovatno...

Na utakmici saudijske elitne lige između Al Hazma i Al Fateha viđen je, najblaže rečeno, nesvakidašnji jedanaesterac, tačnije situacija koja je do njega dovela.

U glavnoj ulozi bio je defanzivac gostiju Fahad Al Habri koji je pružio ruku svom golmanu kako bi mu čestitao na intervenciji dok je ovaj još držao loptu.

Al Habri je pritom dodirnuo loptu više puta, njegov golman Jakob Rine bio je u čudu i za sudiju nije bilo dileme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - svirao je penal za domaći sastav.

Siguran penaldžija bio je Portugalac Toze u 14. minutu, tada pogodio za 2:0 i ispostavilo se, to je bio i konačan rezultat utakmice koja će, naravno, ostati upamćena po ovom sasvim bizarnom momentu.

Posiblemente sea el penalti más absurdo de la historia.

Ha ocurrido en el Al Hazem-Al Fateh de la Liga Saudí.

En el minuto 12, el central Fahad Al Harbi fue a chocar la mano a su portero Jacob Rinne, quien se disponía a sacar, pero tocó el balón.pic.twitter.com/UDAUgMIj18

— David Cejudo Alarcón (@dcejudooficial) December 7, 2023

Vodeći gol za Al Hazm inače je postigao Brazilac Bruno Viana u 4. minutu.

Trener poraženog tima je hrvatski stručnjak Slaven Bilić dok za Al Hazm igra doskorašnji napadač Čukaričkog Badamosi (ušao u 74. minutu).

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.