Potpisan ugovor o saradnji OKS i Sindikata fudbalera

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Jul.2011, 15:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpisan ugovor o saradnji OKS i Sindikata fudbalera

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Vlade Divac i prvi čovek Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost” Mirko Poledica potpisali su Memorandum o razumevanju.

Saradnja će se realizovati kroz program OKS „Karijera posle sporta”, koji ima za cilj da pomaže profesionalnim sportistima kada završe karijeru i započnu novo poglavlje u svojim životima, odnosno u delu mirnog rešavanja arbitražnih sporova, pošto je OKS prema novom zakonu nadležan za >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << sporove u oblasti sporta.
Predsednik OKS Vlade Divac izrazio je zadovoljstvo što će se i fudbaleri uključiti u program „Karijera posle sporta” koji će im pružiti šansu da se dodatno edukuju po okončanju kako je naveo „teške i kratke karijere”.
Karijera jednog sportiste traje veoma kratko, a pošto su obaveze ogromne većina ne stiže da se posveti nekim drugim važnim stvarima. Mi im sada pružamo mogućnost za dodatnu edukaciju – rekao je Divac.
Predsednik Sindikata profesionalnih fudbalera „Nezavisnost” Mirko Poledica zahvalio se Divcu i OKS što su baš u njima prepoznali partnera, sa zajedničkim ciljem da se radi na boljoj budućnosti profesionalnih sportista.
OKS je pokazao razumevanje, što je i logično da se kao krovna organizacija srpskog sporta interesuje za stanje u našem fudbalu, a svi se mi slažemo da imidž našeg fudbala nikada nije bio gori – rekao je Poledica.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.