Posle kapitena Pantera - sad je i SMAILAGIĆ završio u Slagalici! I to na KRAJNJE INTERESANTAN NAČIN (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 28.Okt.2023, 21:07

Posle kapitena Pantera - sad je i SMAILAGIĆ završio u Slagalici! I to na KRAJNJE INTERESANTAN NAČIN (VIDEO)

Ko zna zna.

Partizanov centar Alen Smailagić je zvezda na terenu, na tribinama, ali i na malim ekranima. Posle maestralne partije protiv Crvene zvezde, kasnije i pevačke tačke sa navijačima, sada ga je i TV Slagalica "ispoštovala".

Poslednje pitanje u igri "Ko zna zna" se uglavnom bavi temom sporta, a u emisiji koja se emitovala u subotu ticalo se upravo popularnog Smajlija.

- Koji naš košarkaš, član Partizana i pre toga Golden Stejta, ima Instagram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << nalog @Smajli_9? - glasilo je pitanje u kvizu.

Vrlo lak zadatak koji je doneo poene 'plavom takmičaru'.

Podsetimo, pre nekoliko nedelja je i kapiten Parnog valjka Kevin Panter našao svoje mesto u najpopularnijem srpskom kvizu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.