Posle 2316 dana je dao gol i odveo Liverpul u četvrto kolo FA Kupa!

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jan.2017, 01:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle 2316 dana je dao gol i odveo Liverpul u četvrto kolo FA Kupa!

U ponovljenoj utakmici pete runde FA Kupa Engleske Liverpul je kao gost pobedio Plimut 1:0 i plasirao se u narednu rundu takmičenja.

Prvi meč je završen bez golova.

Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je igrač kome je postizanje golova misaona imenica, ali konačno je i on uspeo da san pretvori u javu: Lukas Leiva, naravno.

Brazilac, koji je u Liverpulu od 2007. godine, psolednji put je bio strelac 2010. godine na utakmici protiv Steaue u Ligi Evrope. Bio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << je 16. septembar i od tada, pa do meča sa Plimutom prošlo je tačno 2316 dana i okruglo 200 utakmica u kojima Brazilac nije postigao gol.

Leiva je bio strelac već u 18. minutu, posle kornera Kutinja, kada je na "prvoj" stativi pokupio loptu glavom i sprobveo je u mrežu.

Liverpul je propustio idalnu priliku da osigura pobedu nekoliko minuta pre kraja, ali je golman trećeligaša produžio nadu domaćem timu, odbranivši penal Divoku Origiju u 87. minutu.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.