ZVEZDA GOST MAKABIJA POSLE PLUS 25: Radonjić pomenuo Kvinsija Milera i OBJASNIO neke stvari (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017, 15:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZVEZDA GOST MAKABIJA POSLE PLUS 25: Radonjić pomenuo Kvinsija Milera i OBJASNIO neke stvari (FOTO)

Utakmica u Tel Avivu na programu je u četvrtak od 20.05.

Ekspedicija Crvene zvezde se danas pre podne preselila u Tel Aviv, gde sutra od 20.05 igra sa Makabijem utakmicu 18. kola Evrolige protiv Makabija. Crveno-beli su nanizali četiri pobede u Evroligi, a s obzirom da su savladali I Makabi u Beogradu, zabeležili su pet trijumfa na poslednjih šest mečeva.

- Makabi je značajno drugačiji tim nego što je to bio ranije. Doveli su novog trenera, a Kvinsi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Miler se vratio posle duge povrede. Treba očekivati da će oni u preostalih 13 kola pokušati da dođu do ostvarenja ambicija koje su pre početka sezone bile izuzetno velike. Letos su uradili mnogo u prelaznom roku, imali velika ulaganja u tim i nadaju se da će stići do same završnice Evrolige – izjavio je pred put Dejan Radonjić, strateg srpskog šampionskog tima.

Na prvom meču ovih timova Beograđani su ubedljivo slavili (83:58), nakon čega je Makabi promenio trenera, a u međuvremenu im se vratio i Kvinsi Miler, bivši član tima sa Malog Kalemegdana.

- Uticaj Milera na tim je veliki. On je blizu da dosegne nivo na kojem može da igra, a mi veoma dobro znamo koliko može. Za očekivati je da njegov povratak u tim rastereti igrače na drugim pozicijama i da će oni igrati mnogo bolje nego do sada u Evroligi.

Zvezda ima skor 9-8 i zauzima sedmo mesto na tabeli, a Makabi sa tri pobede manje je na četrnaestom mestu.

- Igrači koji su igrali protiv nas u Beogradu su i sada tamo. Znamo da se radi o ogromnom individualnom kvalitetu i da su u pitanju igrači koji mogu da rešavaju utakmice na najvišem nivou. Dolazak novog trenera i povratak Milera donosi ogroman kvalitet i bilo kakva poređenja nemaju smisla. Pored tih korekcija u timu i činjenica da igraju na domaćem terenu im stvara dodatno opterećenje da moraju da dođu do bodova. Pored toga, raspored koji im sledi daje im prostora da veruju da će serijom pobeda da se priključe ekipama iznad njih - kazao je Radonjić.

Utakmica protiv Makabija biće prva u nizu od četiri susreta koje će Zvezda odigrati za svega sedam dana, jer Radonjićeve pulene očekuju okršaji sa Igokeom, Baskonijom i Panatinaikosom.

- Ulazimo u period kada su rezultatski imperativi još veći. Nalazimo se u dobrom statusu, nemamo pritisak, ali imamo želju da se u svakoj utakmici pokažemo u najboljem svetlu. Motivacija uoči evroligaškog meča je uvek ista. Ovo je tim koji u svaki meč u Evroligi ulazi sa najvećom željom.

Dodatni problem za Zvezdu mogu da budu vremenske neprilike u Evropi.

- Znamo početni raspored odlazaka i dolazaka, ali modifikacije u putovanju su moguće. Pogotovo ako dođe do promena vremenskih uslova kako se najavljuje. Iz Izraela idemo pravo za Laktaše, a onda putujemo u Baskoniju da bi se na kraju vratili u Beograd na meč sa Panatinaikosom. Sve će biti utoliko teže jer nas očekuju izuzetno jaki protivnici. Ciklusi iza nas su bili teški, ostavili su traga, ali smo iz njih izašli na najbolji način - zaključio je Radonjić.

POLA MILIONA ZA VELEMAJSTORA: Zvezda sprema transfer decenije zbog kojeg će „Marakana“ biti puna! (FOTO)
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Radonjić: Protiv Makabija bez pritiska

Izvor: Beta, 18.Jan.2017

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je danas da njegova ekipa u utakmicu Evrolige protiv Makabija iz Tel Aviva ulazi bez pritiska i ocenio da izraelski tim ima imperativ pobede."Ulazimo u period kada su rezultatski imperativi još veći pa tako i Makabi. Mi se nalazimo u dobrom statusu,...

Nastavak na Beta...

ZVEZDA KAO CRVENO SLOVO: Iz Makabija stižu PRETNJE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Jan.2017

Ponos Izraela sutra od 20.05 dočekuje crveno-bele...Crvena zvezda se sa pet pobeda u poslednjih šest utakmica probila u gornji deo tabele, a njen naredni protivnik Makabi je kandidat za najgore iznenađenje Evrolige ove sezone. Ponos Izraela ima skor 6-11 i deli 13. i 14. mesto sa Žalgirisom. Ispod...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Može li Zvezda da iznenadi Makabi?

Izvor: B92, 19.Jan.2017, 00:52

Košarkaši Crvene zvezde blistaju ove sezone u Evroligi i posle 17. kola su svakako najprijagtnije iznenađenje. Tim Dejana Radonjića u četvrtak gostuje Makabiju u Tel Avivu, a izraelski prvak imaće veliki motiv posle deakla u Pioniru u prvom delu sezone.

Nastavak na B92...

SPORT NA TV: Nole u Melburnu, Zvezda u Tel Avivu

Izvor: HotSport.rs, 19.Jan.2017

Verovatno danas najzanimljiviji meč jeste onaj koji će Crvena zvezda igrati protiv Makabija, pogotovo ako ste duže spavali, i propustili najboljeg srpskog tenisera.. Novak Đoković je rano jutros, u 4:25, izašao na beton Otvorenog prvenstva Australije, gde se bori sa Uzbekistancem Denisom Istominom....

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.