Poraz našeg dubla, Česi vode

Izvor: RTS, 07.Apr.2012, 18:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz našeg dubla, Česi vode

Nakon drugog dana takmičenja za polufinale Dejvis kupa Česi poveli sa 2:1 posle igre parova. Zimonjić i Bozoljac poraženi maksimalnim rezultatom 3:0. Štjepanek i Berdih prikazali bolju igru i zasluženo trijumfovali. Sutra od 13 sati Janko igra protiv Berdiha, ukoliko bude potrebno na teren će kasnije Troicki i Štepanek.

Teniska reprezentacija Češke >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << povela je u četvrtfinalu Dejvis kupa protiv Srbije sa 2:1, pošto su danas u dublu Tomaš Berdih i Radek Štepanek savladali Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca sa 6:4, 6:2, 7:6 (7:4).

Sutra od 13 sati Janko Tipsarević igra protiv Tomaša Berdiha, a ukoliko bude potrebno na teren će kasnije izaći Viktor Troicki i Radek Štepanek. Pasman u polufinale obezbediće reprezentacija koja prva dođe do tri pobede.

U prvom setu vođena je velika borba, a seriju brejkova prekinuo je češki par i poveo sa 1:0. Štepanek i Berdih bili su još ubedljiviji u nastavku meča, kada su dva puta oduzeli servis srpskim tenoserima.

Treći set počeo je savršeno po srpski dubl. Zimonjić i Bozoljac napravili su brejk, uspeli da dobiju po jedan servis gem i povedu sa 3:0.

Česi se nisu predavali, uspeli su da se vrate u igru, a iako je Bozoljac na svoj servis imao 40:0, protivnik je vezao čak pet vezanih poena i izjednačio.

Mogli su izabranici Bogdana Obradovića da smanje rezultat na 2:1 u setovima, ali je meč ušao u traj brejk gde su domaći teniseri nošeni publikom iskoristili prvu meč loptu i došli do novog vođstva.

Češka - Srbija 3:0 (6:4, 6:2, 7:6)
Pogledaj vesti o: Nenad Zimonjić

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Česi poveli sa 2:1 protiv Srbije

Izvor: Beta, 07.Apr.2012

PRAG, 7. aprila 2012. (Beta) - Teniska reprezentacija Češke povela je sa 2:1 protiv Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa, pošto su Tomaš Berdih i Radek Štepanek u subotu u dublu savladali Nenada Zimonjića i Iliju .

Nastavak na Beta...

Česi poveli sa 2:1 protiv Srbije

Izvor: Kurir, 07.Apr.2012

Tomaš Berdih i Radek Štepanek savladali su Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca u tri seta, 6:4, 6:2, 7:6..PRAG - Teniska reprezentacija Češke povela je sa 2:1 protiv Srbije u četvrtfinalu Dejvis kupa pošto su Tomaš Berdih i Radek Štepanek danas u dublu savladali Nenada Zimonjića i Iliju Bozoljca...

Nastavak na Kurir...

Poraz dubla, Česi vode

Izvor: RTS, 07.Apr.2012

Nakon drugog dana takmičenja za polufinale Dejvis kupa Česi poveli sa 2:1 posle igre parova. Zimonjić i Bozoljac poraženi maksimalnim rezultatom 3:0. Štjepanek i Berdih prikazali bolju igru i zasluženo trijumfovali. Sutra od 13 sati Janko igra protiv Berdiha, ukoliko bude potrebno na teren će...

Nastavak na RTS...

Srbija bez polufinala Dejvis kupa

Izvor: BanjalukaLive.com, 08.Apr.2012, 03:46

Teniska reprezentacija Srbije izgubila je u Pragu od domaće selekcije Češke konačnim rezultatom 4:1, u četvrtfunalu Svjetske grupe Dejvis kupa. Česka je ranije obezbijedila plasman u polufinale, a u posljednjem singlu bez takmičarskog značaja Lukaš Rosol je večeras savladao Viktora Troickog...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.