Poraz Đokovića i Zimonjića u dublu, Kazahstan vodi 2-1!

Izvor: NoviMagazin.rs, 05.Mar.2016, 18:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poraz Đokovića i Zimonjića u dublu, Kazahstan vodi 2-1!

Teniska reprezentacija Srbije gubi od Kazahstana sa 2-1 posle dva dana duela 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa.

U duelu dublova andrej Golubjev i Alakeandar Nedovjesov pobedili su Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića sa 3-0, po setovima 6:3, 7:6, 7:5.

Prethodno je u petak Đoković savladao Nedojesova sa 3-0, dok ej Troicki izgubio od Kukuškina sa 3-0.

U nedelju će prvo na teren Troicki i Nedovjesov, a ukoliko srpski >> Pročitaj celu vest na sajtu NoviMagazin.rs << teniser pobedi, odlučujući duel trebalo bi da odigraju Đoković i Kukuškin.

Srpski dubl dobro je počeo meč protiv Kazahstana. Poveo je odmah sa 2:0 uz brejk, ali je olako ispustio tu prednost i do kraja meča je još samo u jednom gemu imao šansu da oduzme servis protivniku.
Pogledaj vesti o: Dejvis kup

Nastavak na NoviMagazin.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đoković i Zimonjić ubedljivo poraženi u dublu, Kazahstanci vode 2:1

Izvor: MozzartSport.com, 05.Mar.2016

Posle drugog dana duela 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa teniska reprezentacija Srbije u nezavidnom položaju..Teniska reprezentacija Srbije gubi sa 1:2 od Kazahstana posle prva dva dana duela 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa! U okršaju dublova Andrej Golubjev i Alaksandar Nedovjesov pobedili su Novaka...

Nastavak na MozzartSport.com...

Đoković i Zimonjić izgubili, Kazahstan vodi 2-1

Izvor: Radio 021, 05.Mar.2016

Teniska reprezentacija Srbije gubi od Kazahstana sa 2-1 posle dva dana duela 1. kola Svetske grupe Dejvis kupa...U duelu dublova Andrej Golubjev i Alakeandar Nedovjesov pobedili su Novaka Đokovića i Nenada Zimonjića sa 3-0, po setovima 6:3, 7:6, 7:5...Srpski dubl dobro je počeo meč protiv Kazahstana....

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NoviMagazin.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NoviMagazin.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.