Tako to radi Greg Popović VIDEO

Izvor: B92, 23.Nov.2023, 10:49

Tako to radi Greg Popović VIDEO

Navijači San Antonija bili su neprijateljski raspoloženi prema svom nekadašnjem miljeniku Kavaju Lenardu, pa je morao da interveniše Greg Popovič.

Krajem poluvremena, kada su povici za Kavaja bili najjači, "kouč Pop" se latio mikrofona i pozvao navijače da se uzdrže od negodovanja za košarkaša Klipersa.

Lenard je nosio dres Spursa od 2011. do 2017. godine pre nego što je zatražio trejd u Toronto sa kojim je potom uzeo titulu.

Ta njegova odluka >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i danas je sporna za navijače San Antonija, pa su mu jasno i glasno, sa akcentom na glasno, poručili šta i dalje misle o njemu. Pred kraj poluvremena, kada je Lenard stao na liniju penala, Arenom se moglo čuti samo glasno "buuuuuuu".

Situaciju je pokušao da umiri Greg Popovič.

"Izvinite me na sekund", pozvao je navijače da ga saslušaju, dok im se obraćao putem razglasa.

"Da li možemo da prestanemo sa zvižducima i negodovanjem i da pustimo momke da igraju? Pokažite neki nivo. To nismo mi. Prestanite da negodujete",

Navijači su ispoštovali "Popa", ali samo dok je govorio, ali čim je odložio mikrofon povici su se pojačali. Lenard je, ipak, zadržao koncentraciju, ubaco je oba slobodna bacanja, međutim blo mu je vidno nelagodno.

Na kraju je meč završio kao najefikasniji sa 26 poena.

"Bio sam fokusiran na slobodna bacanja", glasio je njegov odgovor na pitanej da li su ga navijači dekoncentrisali.

Svestan je da ne može izgladiti odnos sa navijačim kojima je 2014. godine, kao MVP lige, podario titulu.

"Ako ne nosim dres Sparsa, verovatno će mi zviždati do kraja karijere. Tako je, kako je. Oni su među najboljim navijačima u ligi i veoma su stastveni. Svaki put kada kročim na teren ovde, uvek će pokazati koliko su protiv rivalskog tima. Kada sam na ulici ili u restoranu, pokazuju ljubav. I to je tako", poručio je Lenard.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.