Izvor: FudbalSrbija.net, 29.Jan.2015, 10:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Popara presudio Beseliđi

29.01.2015. foto:Aleksandar Veselić
Fudbaleri Radničkog iz Niša slavili su prvu pobedu na pripremama,a rival je bio Albanska ekipa Besiliđa.Pobedu Radničkom je doneo raspoloženi Popara koji je već u sedmom minutu savladao golmana Bejta.Već u 28 minutu pobednik je bio rešen nakon prekršaja u kaznenom prostoru Besiliđe dosuđen je jedanesterac koji je Popara pretvorio u vođstvo od 2-0.
Srpski fudbaleru dresu kluba iz Albanije,Bajić,imao je odličnu priliku da smanji prednost kluba iz Niša u 71 minutu,ali duel jedan na jedan Kesić rešava u svoju korist.
Radnički:N.Filipović,M.Mitrović,V.Pavlović,Ćulum,V.Đorđević,M.Petrović,I.Pejčić,Popara,Ašćerić,Đuričković,A.Jovanović
Igrali_Kesić,Kolarević,Bulatović,Ljubinković,Mršević,Marjanović,C.Petrović,Petković,Milenković,Tomić.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Povezane vesti

Osam novajlija u Donjem Sremu

Izvor: FudbalSrbija.net, 29.Jan.2015

30.01.2015.foto:fkdonjisrem.com. Ekipa Donjeg Srema u nastavak prvenstva ulazi sa osam novih fudbalera koji su predstavljeni u klupskim prostorijama.Novi fudbaleri ovog kluba su Aleksandar Jovanović (Rad), Miloš Josimov (Slovan, Bratislava), Đorđe Vukobrat (Al Dahra, Oman), Risto Mitrevski (Sarajevo),...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.