Izvor: FudbalSrbija.net, 29.Jan.2015, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Srđan Simović u Javoru

29.01.2015.foto:fkjavor.com
U prilog ozbiljnim ambicijama Ivanjičana da održe prvu poziciju u ligi govori i činjenica da se pojačavaju na svim deficitnim pozicijama. Tako je u redove ’’Javor Matisa’’ danas  stigao bočni igrač po levoj strani,  Srdjan Simović,  koji će tokom pripremnog perioda imati priliku da se nametne šefu stručnog štaba Slavenku Kuzeljeviću. Simović je u Ivanjicu došao iz surduličkog Radnika.
Sigurno ću pružiti maksimum u dresu Javora jer mi je stalo da opravdam poverenje ovog kluba i zajedno sa saigračima zaigram u elitnom rangu takmičenja naredne sezone„.-rekao je Simović.
Iskusni fudbaler karijeru je prethodno gradio u beogradskom Voždovcu, Metalcu iz Gornjeg Milanovca  i Radničkom iz Kragujevca.
Podsećamo da je sportski direktor ’’Javor Matisa’’, Nikola Lišanin, u nekoliko navrata povrdio da će u prelaznom roku prvoligaš iz Ivanjice dovoditi samo igrače superligaškog kvaliteta jer je ambicija kluba ekspresan povratak u elitni rang takmičenja.
Javor je u prvoj proveri u Ubu savladao ekipu Železničara iz Lajkovca rezultatom 2-1,a strelci su bili Gafurov i Luković.

Nastavak na FudbalSrbija.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

„Voša“ traži napadača

Izvor: FudbalSrbija.net, 29.Jan.2015

29.01.2015.foto:fkvojvodina.rs. Vojvodina je odlično statovala na zimskim pripremama u Turskoj i savladala Pogon iz Šćećina rezultatom 3-0,ali uprava ovog kluba i dalje radi na dovođenju neophodnih pojačanja za nastavak sezone:. „Nama su pojačanja potrebna na određenim pozicijama, najpre kao...

Nastavak na FudbalSrbija.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FudbalSrbija.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FudbalSrbija.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.