Ponovo radi tandem Kijeza-Simeone, zakuvalo se u borbi za LE

Izvor: Sportske.net, 03.Apr.2018, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ponovo radi tandem Kijeza-Simeone, zakuvalo se u borbi za LE

Večeras je odigrano tri utakmice 30. kola Serije A.

Odloženo kolo zbog tragične smrti Davidea Astorija igra se ove nedelje, a danas su odigrane tri utakmice.

Fiorentina je kao gost pobedila Udineze rezultatom 2:0, a ponovo je u centru pažnje bio tandem Kijeza-Simeone.

U 29. minutu Veretut je bio precizan sa bele tačke, da bi u 71. Kijeza asistirao za Simeonea za konačnih 0:2.

Zanimljivo je to da je Fiorentini ovo četvrta uzastopna pobeda od >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << smrti kapitena, pa su "ljubičasti" ponovo u trci za Ligu Evrope.

Istovremeno, Sampdorija je u direktnom okršaju za LE pobedila Atalantu u Bergamu rezultatom 2:1.

Sampdorija je povela golom kaprarija u finišu prvog dela igre, a izjednačio je Toloi u 67. Ipak, u finišu utakmice, pet minuta pre kraja, Sampdorija dolazi do pobede preko Zapate i tako je na tabeli sustigla današnjeg rivala.

U trećoj utakmici, Đenova je u samom finišu pobedila Kaljari, heroj u 90. minutu bio je Medeiros, a prethodno je pogodio i Lapadula, dok je za goste jedini strelac bio Barela iz penala.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Bleki i "Viola" ređaju pobede, Udineze poraze!

Izvor: Mondo, 03.Apr.2018

Odigrane tri utakmice odloženog 27. kola Serije A, koje su bile pomerene zbog tragične smrti kapitena Fiorentina Davidea Astorija. U sredu se igraju preostale četiri...Foto: Paolo Magni/ANSA via AP..Samo tri utakmice 27. kola Serije A odigrane su u planiranom terminu (3. i 4. marta), dok je preostalih...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.