Poluvreme - Zvezda ima novog Kristijana Borhu! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 19:21

Poluvreme - Zvezda ima novog Kristijana Borhu! (TVITOVI)

Zvezda vodi nakon prvih 45 minuta.

Nakon prvih 45 minuta igre u Šapcu ekipa Crvene zvezde vodi sa 0:1.

U prvih petnaestak minuta bez konkretne šanse u Šapcu, ekipe Crvene zvezde i Mačve su uglavnom igrale na sredini terena, uz nekoliko izleta pred gol Šapčana kada je odbrana ovog tima bila na mestu.

Katai, Spiridonović i Ivanić su kombinovali, pokušavali da doture loptu do Krstovića >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << koji se jasno trudio da se ustali na mestu startera među ostalim napadačima.

Upravo je Krstović imao sjajnu šansu, tačnije dve šanse u jednom minutu, baš kao i Sanogo, situacija pred golom Mačve se komplikovala i mnogi su očekivali gol.

Igrao se 20. minutu kada je Katai odlično izveo solo akciju, ali je šutirao samo u golmana Perića. Četiri minuta kasnije gol.

Ivanić i Katai su kombinovali ispred kaznenog prostora domaćih, stigla je lopta do Krstovića koji uspeva na sjajan način da se oslobodi protivnika i da postigne gol za 0:1.

Malo je falilo da bude i 0:2 kada je Katai pogodio prečku pet minuta kasnije iz slobodnog udarca.

U nastavku mirnija situacija, ali je Zvezda ta koja je trenutno bliža drugom golu nego Mačva prvom. Katai je pogodio još jednu prečku, ovoga puta iz igre.

Mačva: Perić - Pejović, Mijailović, Ristivojević, Knežević, Ivić, Božić, Dabić, Adamović, Marković, Zukanović.

Klupa: Samurović, Pešić, Subotić, Obrovac, Milinković, Dukić, Mijailović, Trimanović.

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić, Sanogo, Nikolić, Ivanić, Spiridonović, Katai, Krstović.

Klupa: Popović, Gajić, Babić, Eraković, Petrović, Vulić, Gavrić, Radulović, Vukanović, Ben, Boaći.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nikolić je Zvezdin biser, još jedan gol! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020

Novi gol van kaznenom prostora...Ekipa Crvene zvezde vodi u Šapcu sa 0:2...Nakon dosta diskutabilnih odluka sudija o kojima će biti reči kasnije, Crvena zvezda je povela sa 0:2 golom sjajnog Veljka Nikolića koji polako postaje velika uzdanica Dejana Stankovića...Imao je ovoga puta Nikolić malo...

Nastavak na Sportske.net...

VIDEO: Penal u finišu meča Proleteru oduzeo pobedu

Izvor: Radio 021, 10.Avg.2020, 08:55

Fudbaleri Proletera remizirali su protiv Bačke, 1:1, u trećem kolu domaćeg šampionata...Gol za Proleter postigao je Knežević u 77. minutu, a u finišu meča izjednačio je Krčmarević...Prvo poluvreme pripalo je u potpunosti gostujućim igračima. Bačka je imala konkretnije napade i mogla je...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.