Poluvreme - Zvezda ima novog Kristijana Borhu! (TVITOVI)

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 09.08.2020.
19:17
Izvor: Sportske.net

Zvezda vodi nakon prvih 45 minuta.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Nakon prvih 45 minuta igre u Šapcu ekipa Crvene zvezde vodi sa 0:1.

U prvih petnaestak minuta bez konkretne šanse u Šapcu, ekipe Crvene zvezde i Mačve su uglavnom igrale na sredini terena, uz nekoliko izleta pred gol Šapčana kada je odbrana ovog tima bila na mestu.

Katai, Spiridonović i Ivanić su kombinovali, pokušavali da doture loptu do Krstovića koji se jasno trudio da se ustali na mestu startera među ostalim napadačima.

Upravo je Krstović imao sjajnu šansu, tačnije dve šanse u jednom minutu, baš kao i Sanogo, situacija pred golom Mačve se komplikovala i mnogi su očekivali gol.

Igrao se 20. minutu kada je Katai odlično izveo solo akciju, ali je šutirao samo u golmana Perića. Četiri minuta kasnije gol.

Ivanić i Katai su kombinovali ispred kaznenog prostora domaćih, stigla je lopta do Krstovića koji uspeva na sjajan način da se oslobodi protivnika i da postigne gol za 0:1.

Malo je falilo da bude i 0:2 kada je Katai pogodio prečku pet minuta kasnije iz slobodnog udarca.

U nastavku mirnija situacija, ali je Zvezda ta koja je trenutno bliža drugom golu nego Mačva prvom. Katai je pogodio još jednu prečku, ovoga puta iz igre.


Mačva: Perić - Pejović, Mijailović, Ristivojević, Knežević, Ivić, Božić, Dabić, Adamović, Marković, Zukanović.

Klupa: Samurović, Pešić, Subotić, Obrovac, Milinković, Dukić, Mijailović, Trimanović.

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Pankov, Degenek, Rodić, Sanogo, Nikolić, Ivanić, Spiridonović, Katai, Krstović.

Klupa: Popović, Gajić, Babić, Eraković, Petrović, Vulić, Gavrić, Radulović, Vukanović, Ben, Boaći.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 10.08.2020
10:33

Kod Krstovica mi se svidelo to sto i kad je bio fauliran ide do kraja i postize gol dok bi neki ostali da leze i cekaju da sudija pokaze na penal.

avatar
Ruzek
Sunday, 09.08.2020
19:41

Alo sportske,poslao sam vam na fb snimak arene na kome se jasno vidi,zelite li to da objavite a kad je bio ocigledan penal u prvom kolu vi ste tada napisali nešto.

avatar
Realni Arthur
Sunday, 09.08.2020
19:37

Bravo za mladog Krstovica, ovo mu trebalo, kao i Zvezdi, ali nemojte da ga uporedite sa Boacijem, Tomaneom, itd, ipak nema iskustvo, a drugo, budite malo objektivniji, pa pri skoro svakom golu Zvezde u prethodne dve tekme, Tomane je imao svoj udeo, zato, bez poredjenja molim! Kod ovog decka se vidi zelja, i pozrtvovanje pa zato izgleda mnogo ozbiljniji, a i gradi se dobro za svoje godine. Ako se brusi dobro, moda i ispadne nesto lepo i za njega i za Zvezdu! Nego, Spidi je totalno van ritma, nema ga, niti akcije, niti driblinga,niti dodavanja, vajda ce u drom delu to popraviti, jer zaista nikad nisam voleo igrace koji nemaju konstantnost. A bas sam bio skeptican kad sam video Pankova, zato sto prosle godine uvek napravi neki kiks, i to nas kostalo 5 bodova, ali vidim sada pazljivo vraca loptu na sredini a ne kao prosle godine kad je hteo da izmisli neke pasove pa u kontranapadu primili golove! Svidja mi s eodbrana, ozbiljna, Degenek posebno, a Gobelja sutne loptu u stilu Maksimovica (kad smo izgubili u Franscuskoj uposlednjoj minuti), pa valjda to ne bi trebalo da se dogodi njemu koji tri godine redom igra Evropu, i ima iskustva, ali otom potom. Jos nesto, meni izgleda da je gol postignut iz ofsajda, mada milimetri su u pitanje, sudjenje je krektno osim kod starta nad Veljkom, tu je bilo stofa za dirktni crveni karton, ali, sudijsko je zadnje. Srecno moja Zvezda, da uzmemo tri boda i idemo dalje!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 09.08.2020
19:31

A da makar konstatujes da postoji sumnja da je bio ofsajd (a mislim da je to i vise od sumnje), to ti ne pada na pamet? Sve i da nije bio ofsajd, misli li neko da ono ne bi bilo svirano kao kontrafaul da se desilo na suprotnoj strani?

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 09.08.2020
21:46

jel su napisali cist crveni za pejovica i cist penal za brutalan start sa ledja nad benom?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 13.08.2020
15:39

Koliko ja znam, jesu.

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 10.08.2020
10:32

Ja ne razulmem kako tebi nikad ne dosadi da na vestima o Zvezdi siris partizanske lazi, patolosku mrznju, zlobu, zavist i ljubomoru, stvarno preterujes ljepi.

avatar
Ruzek
Sunday, 09.08.2020
19:21

Zašto ne pišete da je gol iz ofsajda ili bar sumnjiv i onda kazete niste navijački nastrojeni.

avatar
NemanjaaVidiiiicNo1
Sunday, 09.08.2020
21:46

jel su napisali cist crveni za pejovica i cist penal za brutalan start sa ledja nad benom?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 13.08.2020
15:40
avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 10.08.2020
10:32

Kad bi se pitao pantic i njegovi sojici ljepi.