Nikolić je Zvezdin biser, još jedan gol! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020, 20:09

Nikolić je Zvezdin biser, još jedan gol! (video)

Novi gol van kaznenom prostora.

Ekipa Crvene zvezde vodi u Šapcu sa 0:2.

Nakon dosta diskutabilnih odluka sudija o kojima će biti reči kasnije, Crvena zvezda je povela sa 0:2 golom sjajnog Veljka Nikolića koji polako postaje velika uzdanica Dejana Stankovića.

Imao je ovoga puta Nikolić malo i sreće, pošto je lopta dokačila jednog od igrača Mačve i tako prevarila golmana Perića.

Pogledajte!

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezda u seriji - Treća utakmica i treća pobeda, opet isti rezultat! (video)

Izvor: Sportske.net, 09.Avg.2020

Zvezda igra sjajno na startu sezone...Crvena zvezda je stigla do treće uzastopne pobede bez primljenog gola u Super ligi Srbije, a ovoga puta je ekipa Dejana Stankovića bila bolja od Mačve iz Šapca sa 0:3 (0:1)...Crveno-beli su bili bolji rival u većem delu susreta, pa možemo reći da je zasluženo...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.