Protivnici nam nisu pravili mnogo problema

Izvor: B92, 10.Avg.2020, 11:27

"Protivnici nam nisu pravili mnogo problema"

Mladi fudbaler Crvene zvezde Veljko Nikolić je u meču sa Mačvom (3:0) postigao još jedan lep gol.

Nakon utakmice 20-godišnji veznjak je istakao da tim igra fenomenalno, kao i da će navijači tek videti njegove golove.

"Veoma težak meč za nas. U Šapcu nikad nije lako, iako rezultat tako ne govori. Mačva je odličan protivnik, ali smo se na terenu mi pitali. Ispoštovali smo sve dogovore iz svlačionice i to je dalo rezultat. Upisali smo nova tri boda >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << i idemo dalje. Drago mi je što sam ponovo postigao gol. To mi mnogo znači. Nadam se da će se navijači tek navići na moje golove i verujem da će ih biti što više", istakao je Nikolić.

Mladi vezista ne krije da je veoma srećan što je njegov tim upisao i treću pobedu od 3:0.

"Pre svega sam zadovoljan to što nismo primili nijedan gol u prva tri kola, što je možda i najbitnije. Protivnici nam nisu pravili mnogo problema i to nas raduje. Igramo fenomenalno i mislim da treba samo ovako da nastavimo i rezultat neće izostati", završio je Veljko Nikolić.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.