Poluvreme - Fantastičan i Partizan protiv Šahtjora! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poluvreme - Fantastičan i Partizan protiv Šahtjora! (video)

Odličan rezultat Partizana nakon prvih 45 minuta.

Nakon dva poraza na pripremama u Antaliji, ekipa Partizana je danas ukrstila koplja sa najjačim protivnikom na pripremama u Antaliji, ekipom Šahtjora i vodi sa 2:0.

Ukrajinci su bili sjajan protivnik Partizanu, stvarali šanse u prvih 45 minuta, ali je Partizan taj koji je postizao golove.

Prvo je Nemanja Nikolić u 9. minutu postigao gol na asistenciju Nemanje G. Miletića, uspeo je u padu da zahvati >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << loptu i da je pošalje iza Pjatova.

U nastavku bolji Šahtjor, ali je najbolji bio Vladimir Stojković. Golman crno-belih je briljirao na golu, odbranio nekoliko teških udaraca i na kraju je bio junak prvog poluvremena.

Pred kraj prvog poluvremena, 2:0 za Partizan, Aleksandar Šćekić je postigao svoj prvenac u dresu Partizana i to baš protiv ukrajinskog giganta.

Čekamo drugih 45 minuta utakmice.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

CRNO-BELA LEKCIJA RUDARIMA: Partizan savladao Šahtjor za prvu pobedu u Antaliji (VIDEO)

Izvor: Kurir, 03.Feb.2019

Nakon dva poraza na pripremama u Antaliji, fudbaleri Partizana savladali su Šahtjor 2:0 (2:0).

Nastavak na Kurir...

VIDEO: Partizan - Šahjtor 2:0

Izvor: Mondo, 03.Feb.2019

Nemanja Nikolić savladao je Andrija Pjatova i potom pomogao Aleksandru Šćekiću da uradi isto za dva gola prednosti pred nastavak, u kom je Vladimir Stojković podsetio da će ostati jak adut crno-belih u nastavku prvenstva. Pogledajte.

Nastavak na Mondo...

Đurđević igra u reprezentativnoj formi, golovi kao na traci, kao u Partizanu! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019

Srpski napadač nastavio fenomenalnu golgetersku seriju u španskoj Segundi!..Ekipa Sportinga iz Hihona večeras je kao gost savladala Ekstremaduru u 24. kolu španske Segunde rezultatom 3:0, što joj je ukupno osmi trijumf ove sezone...Glavna uloga ponovo je pripala bivšem napadaču Partizana Urošu...

Nastavak na Sportske.net...

Saša Ilić odneo pobedu: "PONIZIO SAM IH!" (VIDEO)

Izvor: Mondo, 04.Feb.2019, 12:48

Grupa grača Partizana koja nije igrala ili je imala malo minuta protiv Šahtjora, odradila zanimljiv prepodnevni trening na terenu hotela "Sueno" u Beleku. Kakav rivalitet Saše Ilića sa saigračima iz veznog reda...."Pišite: Saša Ilić pobedio 'Lolu' Smiljanića i 'Bambija' Tošića'", "diktirao"...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.