Đurđević igra u reprezentativnoj formi, golovi kao na traci, kao u Partizanu! (video)

Izvor: Sportske.net, 03.Feb.2019, 23:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đurđević igra u reprezentativnoj formi, golovi kao na traci, kao u Partizanu! (video)

Srpski napadač nastavio fenomenalnu golgetersku seriju u španskoj Segundi!

Ekipa Sportinga iz Hihona večeras je kao gost savladala Ekstremaduru u 24. kolu španske Segunde rezultatom 3:0, što joj je ukupno osmi trijumf ove sezone.

Glavna uloga ponovo je pripala bivšem napadaču Partizana Urošu Đurđeviću koji u poslednje vreme igra u fantastičnoj formi.

On je ovoga puta postigao dva gola, u 88. minutu, pa u nadoknadi vremena, čime >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je potvrdio konačan trijumf svog tima.

Prethodno je Hihon poveo u 66. minutu autogolom Aitora.

Đurđeviću je ovo ukupno sedmi gol u sezoni, ali ono što impresionira jeste podatak da je od tih sedam golova, Đurđević postigao čak šest u poslednjih pet mečeva Segunde!

Sjajno, samo neka tako nastavi, a večerašnje golove možete da pogledate OVDE.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Njega smo čekali, opet ''totalna ludnica''! Lako je ''Đuki'' da daje golove pored ovakvog komentatora! (video)

Izvor: Sportske.net, 04.Feb.2019, 00:24

Svaku utakmicu, svaki gol taj čovek doživljava kao nešto najlepše na svetu, uživanje je gledati Đurđevićeve golove uz njegove komentare...Već smo i navikli iz meča u meč Sportinga iz Hihona u poslednjih mesec dana - Uroš Đurđević rešeta mreže, a tamošnji TV komentator oduševljava svojim...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.