Polonija otpustila trenera, Okuka i Ješić na čekanju

Izvor: Blic, 29.Dec.2010, 19:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Polonija otpustila trenera, Okuka i Ješić na čekanju

Uprava Polonije nastavila je da menja trenere kako dune vetar, a predsednik kluba danas je prema ranijim najavama i zvanično raskinuo saradnju sa dosadašnjim stručnjakom Pavelom Janasom. Za sada je izvesno da će ekipu preuzeti strani stručnjak, a među kandidatima se nalaze Dragomir Okuka i prema navodima pojedinih poljskih medija Miodrag Ješić.

Predsednik Polonije Jozef Vojčiekovski je od januara prošle godine smenio čak sedam trenera, a Janas je klub napustio posle tri >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << meseca.

Janas je pre dolaska na klupu obavljao funkciju sportskog direktora, a tim je preuzeo od nekada čuvenog veziste Barselone Hoze Marije Bakera koji se u septembru preselio u Leh.

Kao što smo već pisali na našem sajtu, Polonija je pokazala interesovanje za nekadašnjeg stručnjaka Obilića Dragomira Okuku, a posle obavljenih razgovora ostaje da se vidi kakav će biti ishod pregovora sa preostalim kandidatima.

"U igri je još par imena i još uvek nismo odlučili. U svakom slučaju tim će dobiti stranog trenera jer ja u Poljskoj ne vidim nikoga ko bi ispunio naše ambicije”, rekao je Vojčiekovski, dok poljski mediji navode da se među preostalim kandidatima za klupu nalaze Holanđanin Ervin Kuman, kao i nekadašnji trener Partizana i CSKA iz Sofije Miodrag Ješić.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.