Izvor: MozzartSport.com, 28.Sep.2021, 05:39

Pokuševski promenio ishranu, nabacio masu i mnogo radio – šifra “Jafa“ (FOTO)

Srpski košarkaš kaže da je za dva i po meseca individualnog rada mnogo napredovao

Odluka Alekseja Pokuševskog da odbije poziv sada već bivšeg selektora Igora Kokoškova da se stavi reprezentaciji na raspolaganje za olimpijske kvalifikacije – kao i Alen Smailagić – podigla je veliku prašinu i pokrenula debatu o tome da li se u Srbiji izgubio kult reprezentacije, odnosno šta je dovelo do toga da talentovani košarkaši donose odluku da ne prihvate najveću čast >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u karijeri jednog sportiste.

Petak, 20.00: (1,55) Olimpijakos (14,5) Baskonija (2,70)

Srbija u međuvremenu nije otišla na Olimpijske igre, ostala je i bez selektora, a Pokuševski je leto proveo u maksimalnom radu po specijalnom programu koji je očito već dao rezultate. Naime, supertalentovani srpski košarkaš bio je među zvezdama susreta ekipe Oklahome Siti Tandera sa novinarima, a već na prvi pogled moglo je da se vidi da je Pokuševski ostvario fizički napredak u odnosu na prošlu sezonu.

“Napredovao sam u pogledu snage. Sada ne mogu da dočekam da sezona počne, da vidim gde sam u odnosu na prošlu godinu“, kaže Pokuševski i nastavlja:

“Tokom ova dva i po meseca rada imao sam punu podršku i pomoć kompletnog tima“.

Generalni menadžer Tandera Sem Presti već je javno pohvalio Pokuševskog uz ocenu da je “uradio dobar posao ovog leta“, a zadovoljstvom je zračio i momak koga u klubu vide kao buduću superzvezdu.

“Dosta sam trenirao, u klubu su mi rekli da ne igram Letnju ligu, kako bih mogao da radim na svom telu. Zaista smo dosta vremena proveli u teretani. Vidim i osećam napredak“.

------------------------------

Misliš da poznaješ fudbal bolje od drugih? Mozzart Prognozzer ti pruža šansu da to i dokažeš i osvajaš vredne nagrade svake nedelje! Odigraj odmah potpuno besplatno!

------------------------------

Kaže da ipak nije siguran koliko je kilograma nabacio, ali mu je najvažnije bilo da fizički ojača.

“Jeo sam pravu hranu, koliko god sam mogao. Imao sam dosta obroka u toku jednog dana“, otkriva Pokuševski.

Zanimljivost je nedugo zatim izneo novinar Endrju Šleht. Naime, on je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama otkrio da je posle intervjua video Pokuševskog kako sa sobom nosi “kutiju srpskog keksa koji je podelio sa mnom“. Na priloženoj fotografiji se vidi da je u pitanju Jafa keks. Da se malo našalimo, možda je tajna uspeha ovog leta u Jafi...

Just interviewed Poku

He was carrying around a box of Serbian cookies and he shared one with me pic.twitter.com/vEKoENXzD4

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.